Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda reytingleri düşerken bile birinci, Son Yaz’ın reytingleri şoke edici, Arka Sokaklar bir başka!

Kırmızı Oda reytingleri düşerken bile birinci, Son Yaz’ın reytingleri şoke edici, Arka Sokaklar bir başka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları reyting yarışında dizilerin görüntüsü, izleyici ilgisinin git gide düşmekte olduğunu kanıtlıyor. Haziran ayının gelmesi ile birlikte ekranda yavaş yavaş kopan izleyiciler, dizilerin yeni bölümlerini kaçırıyor… Dün akşam da benzer bir tablo vardı.

tv8’de yayınlanan ve bu sezonun en iyi yapımlarından birisi olan Kırmızı Oda’nın tüm kategorilerde reytinglerinin düştüğü görüldü.İki haneli oranlarla AB ve ABC1 gruplarında birinciliği kimseye bırakmayan dizi, dün akşamki 40. bölümü ile yine birinci oldu. Ancak bu sefer reyting düşüşü bir hayli fazlaydı.

Binnur Kaya’nın başrolünde olduğu dizinin tüm kişiler kategorisinde ise Arka Sokaklar’dan sonra ikinci sırada yer aldığını hatırlatalım. Kanal D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar, bir kez daha zirvede yer almanın keyfini yaşadı. Ancak dizinin AB kategorisinde çok zayıflaması ve günü 9. sırada bitirmesi de dikkatlerden kaçmadı. ABC1 grubunda ise dizi 3.olarak bir başka başarıya daha ulaştı.

Kırmızı Oda reytingleri düşerken bile birinci, Son Yaz'ın reytingleri şoke edici, Arka Sokaklar bir başka! 8

İzleyicilerin büyük bir heyecan ile bekledikleri Son Yaz dizisinin reyting sonuçları ise görenleri fazlası ile şaşırttı. Çok başarılı ve heyecanlı bir bölüm ekrana geldi. Ancak reytingler ortama oranlarda gerçekleşti. Dizinin çok daha iyi sonuçlar aldığı bölümleri olmuştu ama bu kadar heyecanlı ve farklı duyguların yaşandığı bir bölümün görece düşük reytingler getirmesi şaşırtıcı oldu.

Son Yaz dizisi tüm kişilerde beşinci sırada yer alırken, AB’de ve ABC1’de günü ikinci olarak tamamladı. Genel izleyici düşüşünden Fox TV dizisinin de nasibini aldığını gözlemliyoruz.

atv’de ekrana gelen Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi de bu hafta düşüş yaşayan yapımlardan birisiydi. Bozdağ Film imzasını taşıyan dizi tüm kişiler ve ABC1’de günü 9. olarak tamamladı ve AB grubunda da 11. oldu.

Kırmızı Oda reytingleri düşerken bile birinci, Son Yaz'ın reytingleri şoke edici, Arka Sokaklar bir başka! 9

TRT1 ekranında Payitaht Abdülhamid dizisi ise 154. bölümü ile birlikte final yaparak ekran ömrünü tamamladı. Dizinin final bölümü tüm kişilerde 19. olurken, AB’de 7.’lik geldi ve ABC1’de de dizi günü 10. sırada tamamladı.