Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde herkesin arzusu tam gerçekleşecek iken, iptal kararı üzdü!

Kırmızı Oda dizisinde herkesin arzusu tam gerçekleşecek iken, iptal kararı üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tv8 ekranında geride bıraktığımız sezona damgasını vuran dizilerden birisi de Kırmızı Oda oldu. Binnur Kaya’nın başrollerinde yer aldığı dizi, konuk olan ünlü isimlerin güçlü performansları ile bir hayli öne çıktı. Bu isimlerden birisi de Erkan Petekkaya oldu.

Mafyatik bir kimlik olan Sadi karakterini canlandıran Erkan Petekkaya dizinin hayranlarını çok etkileyen bir performans ortaya koydu. Petekkaya’nın yetenekleri ortaya saçıldı, Sadi karakteri dizi hayranlarını mest etti. Birçok Kırmızı Oda izleyicisi Sadi karakterinden yeni bir dizi çıkabileceğini bile düşündü.

Hatta sosyal medyada Sadi’nin hikayesinin bir dizi olmasını isteyen birçok kişi yorumda bulunmuştu. Memleketi Diyarbakır’a giden Erkan Petekkaya, böyle bir projenin düşünüldüğünü açıkladı.

Kırmızı Oda dizisinde herkesin arzusu tam gerçekleşecek iken, iptal kararı üzdü! 7

Sadi karakteri ile dizinin 42. ve sezon finalinde izleyicilere veda eden Erkan Petekkaya, katıldığı Kayapınar Film Günleri Festivali’nde önemli bir detaydan bahsetti. TV100’ün sorularını yanıtlayan oyuncu, “Aslında onu dizi yapmak istedik biz, oynadığım rolü ama o yerinde güzeldi. Belki ileride onu sinema filmi yaparız. Şimdi ben başka bir iş yapacağım. Tadı damağımızda kalsın diye, güzeldi çünkü… Ben de çok eğlendim, seyirciler de eğlendi mutlu oldum, güzeldi yani” açıklamasında bulundu.

Diyarbakır’da sıcak bir şekilde karşılanan Petekkaya’ya festivalde “Yaşam boyu onur ödülü” verildi. Büyük gurur yaşayan oyuncu, “Bana bunu yaşattığınız için teşekkür ederim” diye konuştu.

Kendi şehrinde, kendi memleketinde olmanın büyük gururunu yaşadığını anlatan oyuncu, 1993 yılında şehre geldiğini ve 13 yıl tiyatro yaptığını anlattı. Diyarbakır’da bu tür festivallerin yapılmasından gurur duyduğunu anlatan oyuncu, her yapılan organizasyona da katıldığını anlattı.