Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde peri masalının gerçeği ortaya çıkıyor! Zafer ve Nihal neden evlendi?

Kırmızı Oda dizisinde peri masalının gerçeği ortaya çıkıyor! Zafer ve Nihal neden evlendi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cuma akşamları TV8’de ekrana gelen Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümünde yine izleyenleri ekrana kilitleyecek ayrıntılar yer alıyor. Dizinin 31. bölüm fragmanında, bir kaç haftadır hikayesi süren Sadi’nin yaşadığı ağır suçluluk duygusu ile göz yaşlarına boğulduğu anlar dikkat çekerken, geçtiğimiz bölüm Doktor Hanım’a gelen Nihal ve Zafer çiftinin evliliklerindeki gerçekler de ortaya çıkıyor.

Binnur Kaya’nın Doktor Hanım rolü ile ekrana geldiği sevilen dizide Erkan Petekkaya’nın hayat verdiği Sadi, küçücük bir çocukken sokaklarda yaşadığı hüzün dolu hikayesiyle izleyenlerin yüreklerini burkuyor.

Sadi, bu hafta arkadaşı Emre’nin başına gelenlerden sonra hayatı boyunca acı çektiğini anlatırken göz yaşları içinde kalacak. Evli, çocuklu ve karısına aşık bir adam olmasına karşılık, hala yaşadığı o günleri unutamayan Sadi’nin hazin anıları, izleyenleri de sarsacak. “Ben Emre’yi Miço’yu koruyamadım” diyen Sadi’nin anılarında Emre’yle ilgili dehşet bir olayın olduğu da anlaşılıyor.

Bu arada Yiğit Özşener ve Esra Ronabar da geçtiğimiz hafta diziye Zafer ve Nihal çifti olarak katılmışlardı. İkilinin dışarıdan bakılınca, zengin, mutlu, peri masalı gibi bir hayatları olduğu izlenimine karşılık, evliliklerinde ilginç ayrıntıların yer aldığı görülüyor.

Nihal’in yersiz bayılmaları ile birlikte Doktor Hanım’a terapiye gelmeleri, yaşadıkları hayatın da gözler önüne serilmesine ve gerçeklerin bir bir ortaya dökülmesine neden olacak.

Nihal, yoksul bir ailede büyümüş ve zengin bir adam ile evlenerek hayallerine kavuşmuş bir kadın gibi görünüyor. Daha evlendiği ilk gece eşinin ona hala eski sevgilisini sevdiğini itirafı karşısında “Ben her şeye razıyım” sözüyle Nihal, en büyük hatayı yapmış görünüyor.

Ancak fragmandaki bazı sözler de dikkatleri çekti! Doktor Hanım’ın ikisinin de gerçekleri unutmak isteyen hallerine vurgu yaptığı sözler ve “Nihal hanımla gerçekten neden evlendiniz?” sorusu da başka olayların ipini çözecek gibi görünüyor!

İşte Kırmızı Oda 31. bölüm fragmanı…