Ana sayfa Sosyal Medya Diziden gittiler ama o unutmadı! Ebru Şahin, Hercai’den ayrılan o isimleri her gün tek tek anıyor!

Diziden gittiler ama o unutmadı! Ebru Şahin, Hercai’den ayrılan o isimleri her gün tek tek anıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarının sevilen dizisi Hercai’nin 3. sezonunda ayrılıklar arka arkaya gelmeye başladı. Dizinin 4. sezonda devam edip etmeyeceği henüz belli değil ama giden oyuncuların çoğalması ile birlikte hikayenin de nereye gittiği merak konusu olmaya başladı. Son olarak Hazar karakterini oynayan Serhat Tutumluer de Pazar akşamı ekrana gelen bölümde diziye veda etmişti.

Geçtiğimiz haftalarda ise dizinin Azad ve Gönül’ü Oya Unustası ile Ahmet Tansu Taşanlar Hercai’den ayrılmıştı. İki aşığın yaşadıkları ortama daha fazla dayanamayarak çekip gitmeleri, en çok da Ebru Şahin’i üzdü!

Oyuncu, Mardin’de çekilen dizideki rol arkadaşları ile iyi bir arkadaşlık kurmuştu. Şahin, iki sevdiği arkadaşının diziye veda etmesiyle duygusal bir veda yazısı da paylaşmıştı sosyal medyadan.

Yakın arkadaş oldukları görülen oyuncuların, hala instagram’dan yaptıkları paylaşımlar dikkat çekiyor. Birlikte güzel anlarının fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyorlar.

Ebru Şahin de bu paylaşımları kendi sayfasından yayınlıyor. Ayrıca dizinin Harun’u Ahmet Kayakesen’in de dahil olduğu bu arkadaş grubu, Hercai ile birlikte güzel bir dostluk bağı kurmuşlar.

İşte Ebru Şahin’in repost ettiği o paylaşımlardan son ikisi…