Ana sayfa Dizi Fragmanları Kırmızı Oda dizisinde Sadi gerçeği ortaya çıkıyor!

Kırmızı Oda dizisinde Sadi gerçeği ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden Kırmızı Oda, reytinglere damgasını vurmaya devam ediyor. Güçlü hikaye kurgusu ve dönem dönem katılan ünlü isimlerin yüksek performansı ile izleyicinin heyecanını hep yüksekte tutan dizi, bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olduğunu kanıtladı.

26 Şubat Cuma akşamı da dizinin 26. yeni bölümü ekrandaki yerini alacak. Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detayları ortaya çıktı. Dizide uzun süredir yer alan Kumru (Aslıhan Gürbüz), Şenol’dan gördüğü şiddete dayanamayıp Servet’in kendisine yaşattıklarını babaannesine anlatır.

Nazlı (Pınar Deniz), Doktor Hanım’ın sözlerinden yola çıkarak hayatındaki eksik parçaları keşfederken; Recai, Nazlı ile evliliğinden önceki hayatını Doktor Hanım’la paylaşır. Babasız büyümenin zorluğuyla baş etmiş Sadi (Erkan Petekkaya), üvey annesinin evinde gördüğü kötü muameleye bile anlayışla yaklaşarak Doktor Hanım’ı şaşırtır.

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı ‘Kırmızı Oda’, yirmi altıncı bölümü ile 26 Şubat Cuma akşamı TV8’de olacak.