Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisindeki çöküşü geri döndürmek için formül bulundu!

Kırmızı Oda dizisindeki çöküşü geri döndürmek için formül bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin düşen reytingleri bir süredir dikkatleri çekiyor. İlk sezonda çok başarılı işler yapan ve birincilikler alan dizinin ikinci sezonu sürekli bir izleyici kaybı ile devam ediyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun seanslarındaki gerçek olaylara dayanan hikayesi ile uzun süredir ekranda yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Binnur Kaya başrolde yer alıyor. Usta oyuncunun sergilediği etkileyici performansın yanı sıra, birçok ünlü isim de dizideki hikayelerde yer almaya devam ediyor.

İlk sezonda ünlü isimlerin 5-6 bölümlük hikayelerde yer alması ile yoluna çok güçlü devam eden Kırmızı Oda’nın bu stratejisi ikinci sezonda yeterince iyi sonuçlar vermedi. Dizinin Cuma rekabetine katılan Kaderimin Oyunu ve Aziz dizilerinden sonra iyice düşmekte olan reytinglerini toparlamak üzere yeni bir formül bulundu.

Kırmızı Oda dizisindeki çöküşü geri döndürmek için formül bulundu! 8

Geçen sezon diziye konuk oyuncu olarak gelen ama 21 bölüm kalan Erkan Petekkaya ile yeniden anlaşma yapıldığı ortaya çıktı. Petekkaya’nın canlandırdığı Sadi karakteri çok beğeni toplamış ve izleyiciler de de bu karakter için her cuma ekran başına geçmişti.

Erkan Petekkaya’nın diziye geri dönmesi için yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlanması hayranlarını çok memnun etti. Usta oyuncu Sadi karakteri ile hikayede yeniden yer alacak ve bunun izleyicilerin diziye geri dönmesini sağlaması bekleniyor.

Kırmızı Oda dizisindeki çöküşü geri döndürmek için formül bulundu! 9

Sadi karakterinin etkileyici hikayesinin yanı sıra bu karaktere Erkan Petekkaya’nın çok iyi uyum sağlaması da Kırımız Oda için büyük bir başarı sağlamasına neden olmuştu.

Dizinin yeni bölümlerinde Erkan Petekkaya faktörü ile reytinglerde çok olumlu bir geri dönüş yaşanması bekleniyor.