Ana sayfa Sosyal Medya Herkesin içinde ukde kalan Ramo’ya Esra Bilgiç’ten vefalı tavır!

Herkesin içinde ukde kalan Ramo’ya Esra Bilgiç’ten vefalı tavır!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ramo dizisi, Show TV’nin iddialı yapımlarından birisi olarak başlamıştı. Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım, ilk kez bir araya geldikleri dizide son derece uyumlu bir çift olmuşlardı. Hem kamera arkasındaki dostlukları hem de kamera önündeki oyunculukları ile büyük taktir topladılar.

İkiliyi ekran başında diziyi izleyenler de çok yakıştırdı. Ramo ve Sibel olarak aşklarına inandıkları bu iki oyuncunun başarılı performansları çok beğenildi. Önce Adana’da başlayan hikaye, ikinci sezonda ise pek çok isme veda edilerek bambaşka gelişmeler ve yeni isimlerle devam etti.

BKM İmzalı ve yönetmenliğini Çağatay Tosun’un yaptığı Ramo dizisinin senaryosunu da Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan yazıyordu. Aksiyon ve dram türündeki dizinin reytingleri ikinci sezonda düşüş gösterdi ancak yine de ortalama değerlerdi bunlar.

2020 yılının Ocak ayında ilk bölümü yayınlanmış ve 2021 yılı Haziran ayında da final yapmıştı. 20 bölüm süren dizide Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Macit Koper, Mehmet Yılmaz Ak, Cemre Baysel, İlhan Şen, Emre Kınay gibi isimler rol alıyordu.

Dizinin kemikleşmiş bir izleyicisi vardı ve bu özel yapımı çok beğeniyor, destekliyordu. Fakat Show TV’nin ani final kararı, Ramo dizisini izleyenleri çok kızdırdı! Eleştiriler arka arkaya geldi! Televizyon dünyasında haksızlığa uğramış bir dizi olarak anılıyor şimdi Ramo!

Ramo ile birlikte çok daha düşük reytingler alan dizilerin ekranda kalmaya devam etmesi, Ramo hayranlarını ayrıca üzen ve can sıkan bir durumdu! Sosyal medyada kanala ve yapımcı firmaya pek çok çağrı yapıldı ama Show TV kararından dönmedi!

Herkesin içinde ukde kalan Ramo'ya Esra Bilgiç'ten vefalı tavır! 48

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç ikilisi ise efsane ikili olarak hala izleyenlerin aklında. İki oyuncu da performansları ile Ramo dizisinde ayrı bir sevildiler!

Ardından Murat Yıldırım bu sezon Aziz dizisiyle yine aynı kanalda ekrana gelmeye başladı. Esra Bilgiç ise şu sıralar Fox TV’nin Kanunsuz Topraklar’ında Gülfem’e hayat veriyor.

Bilgiç, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla ise Ramo dizisine ve onun hayranlarına vefasını da gösteren güzel bir sürpriz yaptı.

Dizide Ramo’nun halası Fidan’a hayat veren İdil Fırat ve dizinin kamera arkası ekibinden bir isim ile verdiği pozla Ramo’nun ikinci yılını kutladı oyuncu.

Herkesin içinde ukde kalan Ramo'ya Esra Bilgiç'ten vefalı tavır! 49

İzleyenler için efsane bir dizi niteliğini taşıyan Ramo, 2020 yılının Ocak ayında yayınlanmıştı. Üzerinden tam iki yıl geçti ve Esra Bilgiç, sosyal medyada diziyi anan ekiple birlikte bu özel günü kutlama mesajı yayınladı. “Benim için çok kıymetliydi” notunu da düşen Esra Bilgiç, Ramo’yu unutmadığını söylerken, aynı zamanda vefasını da ortaya koyarak takipçilerini çok mutlu etti…