Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı’na kardeş geliyor, Kanal D diziyi hemen kaptı!

Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı’na kardeş geliyor, Kanal D diziyi hemen kaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Güvenatam tarafından 2018 yılında kurulan OGM Pictures, kısa sürede önemli dizi projelerine imza attı. Bu projeler ile de bir anda piyasanın en önemli oyuncularından birisi haline geldi.

Netflix’te yayınlanan Atiye dizisinin yanı sıra tv8’de izleyicilerle buluşan Doğduğun Ev Kaderindir dizileri ile sektöre adım adan OGM Pictures, bu sezon ise adeta bombaları arka arkaya patlattı. TRT1 ekranında Masumlar Apartmanı ve tv8’de Kırmızı Oda ile güçlü reytingler alan iki diziyi daha piyasaya süren yapım firması, şimdi ise bu iki diziye kardeş niteliğinde bir başka yapımın hazırlığını sürdürüyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserlerinden uyarlanan Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda’nın ardından bu sefer de Camdaki Kız isimli kitap ile aynı isimli yeni bir dizi geliyor. Doğduğun Ev Kaderindir’in hikayesinin de kitabın bir bölümünden alındığı biliniyordu ama dizi çok farklı bir yöne doğru gitti.

Camdaki Kız romanı dizi olacağı için bir süredir bu proje üzerine yoğunlaşan Gülseren Budayıcıoğlu da yine ekranda izleyicilerin nefessiz takip edeceği bir yapımı sunmuş olacak.

Camdaki Kız dizisinin kanalı da merak ediliyordu. TV100’den Birsen Altuntaş, Kanal D’nin bu iddialı yapımı bünyesine kattığını duyurdu.

Kadın dizisinin başarılı yönetmeni Kadim Güç’ün yönetmenliğini yapacağı dizide başrol kadın oyuncu Burcu Biricik oldu. Zaten oyuncu bir süredir aynı yapım firmasının Kırmızı Oda isimli dizisinde Boncuk karakteri ile yer almıştı.

Dizinin hazırlıkları yoğun tempoda sürerken Nisan ayında ekranda olması bekleniyor. Ayrıca Uraz Kaygılaroğlu’na başrol erkek oyunculuğu teklifi gittiği iddia edildi.