Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’ndan ayrılan Uraz Kaygılaroğlu’na bomba dizi teklifi!

Sefirin Kızı’ndan ayrılan Uraz Kaygılaroğlu’na bomba dizi teklifi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisindeki Gediz karakteri ile son dönemde ekranda yer alan Uraz Kaygılaroğlu, geçtiğimiz hafta projeden ayrılmıştı. Dizinin bitişinin ardından yeniden İstanbul’a dönen oyuncu, yeni projeler için de görüşmelere başlamıştı.

Netflix’te yayınlanmak üzere Cem Yılmaz’ın hazırlıklarını sürdürdüğü Erşan Kuneri dizisinde Uraz Kaygılaroğlu’nun da yer alacağı ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncu için bir önemli dizi teklifi daha olduğu iddia ediliyor.

Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizileri ile ekranda fırtınalar estiren OGM Pictures imzası taşıyacak olan Camdaki Kız isimli dizinin hazırlıkları sürüyor. Burcu Biricik’in dizinin kadrosunda yer almayı kabul ettiği daha önce ortaya çıkmıştı.

Tv100’den Birsen Altuntaş, yeni bir iddia daha ortaya attı ve Uraz Kaygılaroğlu’nun da dizide yer alabileceğine yönelik iddiaları gündeme taşıdı… Henüz iddia noktasında olan bilgilere göre, yapım firması başrol erkek oyuncusu olarak Uraz Kaygılaroğlu’na teklif götürdü. Henüz bunun dışında başka bir gelişme yok.

Kanal D ekranında yayınlanacak olan Camdaki Kız isimli dizinin Nisan ayında ekranda olması da bekleniyor.