Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda’da Sadi’nin hikayesi tuttu, yakında yeni dizi olursa şaşırmayın!

Kırmızı Oda’da Sadi’nin hikayesi tuttu, yakında yeni dizi olursa şaşırmayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- tv8 ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam eden Kırmızı Oda dizisinde dün akşam 39. bölüm yayındaydı.Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin en çok dikkat çeken hikayelerinden birisi de Sadi karakteri oldu. Mafyatik bir karakter olan Sadi’ye yönelik bir takım olumsuz eleştiriler olsa da Erkan Petekkaya’nın ortaya koyduğu performansın da etkisiyle Kırmızı Oda dizisinde bu karaktere ilgi çok yoğun oldu.

Sadi karakterinin geçmişine yapılan yolculuklar izleyicileri çok etkileyince, karakterin dizide kalma süresi de artırıldı. Daha önce 6-7 bölümlük hikayelerle gelen birçok karaktere ünlü isimler hayat vermişti. Kırmızı Oda dizisi de sürekli yenilenen karakterler ve hikayeler sayesinde bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olmayı başardı.

Sadi karakteri ise izleyicileri o kadar çok etkiledi ki, dizinin senaristleri de karakterin süresini uzatmak durumunda kaldı. Erkan Petekkaya’nın harika oyunculuğu da eklenince Sadi, öne çıktı.

Kırmızı Oda'da Sadi'nin hikayesi tuttu, yakında yeni dizi olursa şaşırmayın! 8

Birçok dizi hayranı karakterin ayrı bir dizisinin yapılmasını istediklerini belirten yorumlar da yapıyor. Yakında böyle bir karar alınırsa da şaşırmayın, zira Sadi’nin hikayesinde geçmişe gidildikçe izleyicilerin heyecanı da artıyor.

Baran Bölükbaşı, Sadi’nin gençlik hallerini canlandırdı. Dün akşam çok başarılı bir oyunculuk sergileyen Bölükbaşı’na genç isimlerden Belde Yeke de eşlik etti. Azra’ya hayat veren Yeke için de önemli bir sınavdı…

Baran Bölükbaşı ve Belde Yeke ikilisi çok beğenildi. Dizi hayranları bu ikiliyi ekranda daha fazla görmek istediklerini belirten yorumlar yapıyor.

Kırmızı Oda'da Sadi'nin hikayesi tuttu, yakında yeni dizi olursa şaşırmayın! 9

Yakında Sadi karakterinden güçlü bir dizi hikayesi çıkartılır ise kimse şaşırmasın. Zira bu hikaye tuttu ve izleyicileri de etkileyecek bir yapım olacaktır. Ancak henüz böyle bir gelişme olmadığını, bunun sadece sosyal medyada izleyicilerin temennisi olduğunu hatırlatalım.