Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda’daki Sadi’yi unutturacak Erkan Petekkaya projesi!

Kırmızı Oda’daki Sadi’yi unutturacak Erkan Petekkaya projesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya geçen sezon konuk oyuncu olarak katıldığı Kırmızı Oda dizisinde büyük bir başarı elde etti. Oyuncu, Sadi isimli mafya karakteri ile geniş bir hayran kitlesinin ilgisini çekti.

tv8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin en uzun süre kalan yan karakteri Sadi oldu… 21 bölüm boyunca dizide yerini alan Erkan Petekkaya, izleyicilerin ısrarı sonucunda bu kadar uzun süre projeye devam etti.

Sadi karakterini çok merak eden dizi hayranları ayrı bir hikaye olarak da ekrana getirilmesini istedi. Ancak Sadi için yeni dizi düşüncesi konuşulmuş olsa da karakterin tadında bırakılması daha ağır bastı.

Erkan Petekkaya ise geçtiğimiz aylarda yeni bir dizi projesi ile gündem oldu ama sonra bu projenin iptal olduğu ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu için bir başka dizi için görüşme dönemi başladı… O3 Medya için hazırlıkları yapılan yeni dizi için Erkan Petekkaya ile anlaşma sağlandı.

Şenol Sönmez’in yönetmenliğini yapacağı dizide ünlü oyuncuyu bir polis karakterinde göreceksiniz. Sadi bilindiği üzere mafya karakteriydi. Yeni sezonda ise Erkan Petekkaya polis rolüyle Sadi’yi unutturacaktır.

Çok başarılı oyunculuklar sergileyerek hayranlarını mest eden Erkan Petakkaya’nın yeni dizisiyle ilgili gelişmeler de merakla bekleniyor.