Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’dan sonra Erkan Petekkaya tam zıttı bir rolü tercih etti!

Kırmızı Oda’dan sonra Erkan Petekkaya tam zıttı bir rolü tercih etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Erkan Petekkaya, geçtiğimiz sezon Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak yerini almıştı. 5-6 bölüm için geldiği dizide Sadi karakteri çok sevilince 21 bölüm kalan Petekkaya, hikayede en uzun süre konuk oyuncu olarak yer alan isim olmayı başardı.

Sadi karakterinin dizisi düşünüldü ama sonra vazgeçildi. Belki ileride sinema filminin olabileceğini söyleyen Erkan Petekkaya, yeni sezon için de tekliflere açık olduğunu duyurmuştu. Hatta bir dizisi iptal olan oyuncu, yeni bir anlaşma yaptı.

Sadi karakterinde mafya rolüyle izlediğimiz ünlü oyuncu, yeni sezonda ise çok farklı bir yapımda ve bu sefer tam zıttı bir rolde kendini gösterecek. Polis olarak ekranda izleyeceğimiz oyuncu, O3 Medya ile yeni dizi anlaşmasını yaptı.

Etkili bir polisiye dizisi için senaryo yazım çalışmaları devam ediyor. Şenol Sönmez’in yönetmenliğini yapacağı dizi hakkında fazla bir bilgi yok. Ancak yeni dönemde Erkan Petekkaya’nın yine çok etkileyici bir performans ile ekrana dönecek olması hayranlarını çok memnun etti.