Ana sayfa Dizi Haberleri İşte yeni sezonda en çok merak edilen Fox TV dizisi!

İşte yeni sezonda en çok merak edilen Fox TV dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni sezon için hazırladığı farklı diziler var. Ancak birçok dizi hayranı kanalın geçen sezon yayınladığı Son Yaz’ı çok merak ediyor. Dizinin ilk sezonunda hikaye o kadar güzel ilerledi ki, dizi hayranları 21 bölümlük bu dönemi unutamıyor. Fox TV’nin yaz döneminde tekrarlarını yayınladığı dizinin hayranları yine ekran başına geçmiş ve eski bölümleri yeniden izleme fırsatı elde etmişti.

Sosyal medyada da Son Yaz dizisi hayranları heyecanla yeni gelişmeleri paylaşıyor. Diziye yapılan transferler için binlerce mesaj yayınlanıyor. İkinci sezonda hikayenin nasıl bir değişime uğrayacağını da merak eden geniş bir izleyici kitlesi var. Kış sezonu öncesinde Fox TV’nin şimdilik en çok merak edilen dizisinin Son Yaz olduğunu söylemek abartı olmayacaktır.

İşte yeni sezonda en çok merak edilen Fox TV dizisi! 8

Belki birçok iddialı dizi geliyor, iddialı isimler yeni projelerle boy gösteriyor ama Son Yaz’ın nasıl bir hikayeyi ortaya koyacağı da çok merak ediliyor. Funda Eryiğit’in canlandırdığı Canan karakterinin ayrılması herkesi üzdü. Şebnem Dönmez, Erdem Şanlı ve Emre Karayel de diziden ayrılan isimler arasında yer aldı.

Ancak gelen kulis bilgilerine göre yeni sezon için diziye 5 yeni isim katıldı… Birce Akalay, Sare karakteri ile Son Yaz’ın en flaş transferi oldu. Zaten dizinin ikinci sezonunun bu kadar çok merak edilmesinde Akalay’ın hayranlarının heyecanı da var. Arka Sokaklar’ı 15 sezon sonra bırakan Onur Bay da yeni sezonda Son Yaz ekibi ile bir arada olacak.

İşte yeni sezonda en çok merak edilen Fox TV dizisi! 9

Ayrıca Akıncı dizisinden ayrılan Yılmaz Bayraktar’ın da diziye katıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrıca Menajerimi Ara’da çok iyi performans ortaya koyan Yaprak Medine’nin de dizide çok etkileyici bir rolde yer alacağı ortaya çıktı.

Hikayede yer alacak beşinci isim de ortaya çıktı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Sakine karakterini canlandıran Zuhal Gencer dizinin yeni transferi oldu.

İsimler etkileyici, hikayenin 3 yıllık zaman atlaması sonucu neler yaşanacağı çok merak ediliyor. Rize’de çekilecek olan Savcı Selim’in sahneleri de ilginin artmasını sağlıyor.

Kış sezonu başlamak üzere ve Fox TV ekranında Son Yaz dizisini bekleyenlerin heyecanı her geçen gün daha da artıyor. Hafsanur Sancaktutan’ın geçtiğimiz gün ikinci sezon senaryosunu okumaya başladığını gösteren fotoğrafları çekimlerin çok yakında başlayacağını da gösteriyor.