Ana sayfa Dizi Haberleri Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ı ikinci kez buluşturacak dizi iptal oldu!

Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ı ikinci kez buluşturacak dizi iptal oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi hayranları Cem Karcı ismini aslında yakından tanıyor. 2011 yılında Uçurum dizisinin yönetmenliği ile piyasada dikkat çeken Cem Karcı, daha önce Ezel dizisinde yardımcı yönetmen olarak çalışmıştı. Karcı’nın üzerinde çalıştığı dizinin iptal haberi özellikle de Aybüke Pusat ile Furkan Andıç hayranlarını üzecek.

Karadayı dizisinde yüksek bir performans ortaya koyan Cem Karcı, ardından birçok yapımı yönetti. Tatlı Küçük Yalancılar, Hayat Şarkısı, Siyah İnci, Gülperi gibi dizilerin yönetmenliğini yapan Cem Karcı’nın ismi Hercai ile daha da büyüdü.

Furkan Andıç ve Aybüke Pusat'ı ikinci kez buluşturacak dizi iptal oldu! 8

3 sezon süren Hercai dizisinin büyük yükselişinde önemli pay sahibi olan Cem Karcı, son olarak Kırmızı Oda isimli dizide görev aldı.

İlk ve Son isimli BluTV’nin yeni dizisinin de yönetmenliğini yapan Cem Karcı, yine aynı platform için Kusursuz isimli bir yapım daha hazırlıyordu. Önemli isimlerle de anlaşan Cem Karcı’ya sürpriz BluTV’den geldi…

Bütçe planlanandan yüksek olunca dizinin iptal edildiğini gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Aybüke Pusat, Büşra Develi, Sercan Badur ve Furkan Andıç gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer almaya hazırlandığı dizinin senaryosunu ise Kerem Deren yazdı.

Furkan Andıç ve Aybüke Pusat'ı ikinci kez buluşturacak dizi iptal oldu! 9

Her Yerde Sen isimli romantik komedi dizisinde çok iyi bir dizi çifti olan Furkan Andıç ile Aybüke Pusat’ın ikinci kez bir projede buluşacak olması çok dikkat çekmişti. Dizi hayranları da Kusursuz’u merakla beklemeye başlamıştı.

Bir grup arkadaşın denizde geçen etkileyici hikayesinin anlatılacağı Kusursuz dizisi için yapılan titiz çalışmalar boşa mı gidecek, yoksa proje için başka bir platform veya televizyon kanalı ile anlaşılacak bunlar bilinmiyor.

Ancak Blu TV’nin Kusursuz projesini yüksek bütçesi nedeniyle iptal ettiği iddiası var.