Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’nın Can’ı Feyyaz Şerifoğlu’nun başına talih kuşu kondu!

Kırmızı Oda’nın Can’ı Feyyaz Şerifoğlu’nun başına talih kuşu kondu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Kırmızı Oda isimli dizide genç bir oyuncu dikkatleri çekmişti. Boncuk karakterinin hayalindeki aşkı Can’a hayat veren Feyyaz Şerifoğlu, etkileyici performansı ile dizinin hayranlarından geçer not almıştı.

Boncuk ve Can’ın hayali aşklarının izleyicileri çok etkileyen duygusal sahneleri vardı. Bu sahnelerde Burcu Biricik gibi usta bir ismin yanında Feyyaz Şerifoğlu da genç bir isim olmasına rağmen hiç sırıtmamış, güçlü performansı ile de göz doldurmuştu.

Can karakteri adeta oyuncu için talih kuşu gibi oldu… Kırmızı Oda dizisindeki rolü bilen Feyyaz Şerifoğlu’na yeni rol tekliflerinin gelmeye başladığı ortaya çıktı. OGM Pictures bilindiği üzere Kırmızı Oda’nın yapımcısı. Şimdi de Kanal D için Camdaki Kız isimli yeni bir dizi hazırlıkları yapılıyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız isimli kitabının dizi versiyonunda Feyyaz Şerifoğlu’na da yapımcıdan rol teklifi gittiği konuşuluyor. Gazeteci Birsen Altuntaş, konuyla ilgili görüşmelerin yapıldığına dair duyumlarını sosyal medyadan paylaştı.

Feyyaz Şerifoğlu’nun oyunculuğunu çok beğenen dizi hayranları da yeni projede yer almasını sabırsızlıkla bekliyor.