Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda dizisindeki ayrılık hiç bu kadar etkileyici olmamıştı!

Kırmızı Oda dizisindeki ayrılık hiç bu kadar etkileyici olmamıştı!

tarafından ker_def

Kırmızı Oda dizisinde Burcu Biricik’in canlandırdığı Boncuk karakterinin vedası izleyicileri derinden üzdü… Ünlü oyuncunun başarılı performansıyla ortaya koyduğu Boncuk’un hikayesi, herkesi derinden sarstı. Ancak veda vakti geldi… Boncuk hayallerine veda ederken, Burcu Biricik de dizi hayranlarına veda da bulundu.

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’nın favori karakterlerinden Boncuk’u canlandıran Burcu Biricik, yirmi üçüncü bölümde diziye veda etti. Boncuk’un eşi Sadık rolüne hayat veren Onur Bilge, Burcu Biricik ile birlikte diziye veda eden isimlerden oldu. Veda sahnesi sonrasında Burcu Biricik ve Onur Bilge için ekibin yaptığı pasta kesilerek, kutlama yapıldı.

Kırmızı Oda dizisindeki ayrılık hiç bu kadar etkileyici olmamıştı! 6

‘Kırmızı Oda’da 10 hafta boyunca başarılı oyunculuğuyla kalplerde taht kuran Burcu Biricik’in vedası duygu dolu anlara sahne oldu. Canlandırdığı Boncuk karakteri için hazırlanan esprili pasta Burcu Biricik’i gülümsetirken, ekip arkadaşları Burcu Biricik ve Onur Bilge’yi alkışlarla uğurladı.

Kırmızı Oda dizisindeki ayrılık hiç bu kadar etkileyici olmamıştı! 7

Boncuk ve Doktor Hanım’ın son görüşmeleri de sosyal medyada çok konuşuldu. Hikayesiyle izleyiciye umut olan, haftalar boyunca cuma akşamlarının paylaşım rekorunu kıran Boncuk’un vedasına dizinin hayranları yorum yağdırdı.

Kırmızı Oda dizisindeki ayrılık hiç bu kadar etkileyici olmamıştı! 8

İzleyiciler tedavisini tamamlayıp hayattan yana durmayı seçen Boncuk’a “Güle güle Boncuk, seni özleyeceğiz” dedi. Burcu Biricik ise kendisine gösterilen ilgiyi karşılıksız bırakmadı ve sosyal medya hesabından sevenlerine içten bir teşekkür mesajı yayınladı.

Kırmızı Oda dizisindeki ayrılık hiç bu kadar etkileyici olmamıştı! 9