Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’ya gelen Pınar Deniz’in bir başka projesi daha var!

Kırmızı Oda’ya gelen Pınar Deniz’in bir başka projesi daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Deniz, 4 yıl önce Kanal D ekranında Vatanım Sensin isimli diziyle kendisini göstermişti. Yıldız karakteri ile akıllarda kalan oyuncu, dizi sayesinde geniş kitleler tarafından tanındı ve 2014 yılında başladığı sektörde bu proje sonrasında başrol teklifleri alarak kariyerinde büyük bir adım attı.

Aşk 101 isimli Netflix dizisiyle de adından çok söz ettiren Pınar Deniz, ayrıca bu sezonun flaş yapımlarından Kırmızı Oda’ya da katılan isimler arasında yer aldı… Nazlı karakterine hayat veren oyuncu, yeteneklerini tv8 ekranında da sergilemeye devam ediyor.

Ünlü oyuncunun yeni bir projesinin daha olduğu ortaya çıktı. Ancak bu proje bir dizi değil, sinema filmi… Pınar Deniz, yakında yeni bir hikaye için sete çıkacak… Rol arkadaşlarından birisi de Vatanım Sensin’de birlikte rol aldığı ve birlikte ünlendiği bir isim…

Hilal Saral’ın yönetmenliğini yaptığı filmde ünlü isimler buluşuyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Pınar Deniz’in yanı sıra kadroda Yiğit Kirazcı ile Boran Buzum da bulunuyor…

Hatırlanacağı gibi, Boran Kuzum ile Pınar Deniz Vatanım Sensin dizisi sayesinde geniş kitleler tarafından tanınmış ve her iki oyuncu da Miray Daner ve Kubilay Aka gibi bu dizi sayesinde başrollere aday olmuştu.

BKM tarafından hazırlanan filmin senaristi ise Yılmaz Erdoğan…