Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinin yeni Halit Can’ını nereden tanıyorsunuz?

Yasak Elma dizisinin yeni Halit Can’ını nereden tanıyorsunuz?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmaya devam eden Yasak Elma dizisinde 103 bölüm geride kaldı. Dizinin dün akşam ekrana gelen 103. bölümünde önemli gelişmeler yaşandı.

Yıldız’ın bir önceki bölümde çıkan yangından sonra 5 yıl boyunca komada kaldığı ve bu süreçte birçok şeyin değiştiğine izleyiciler şahitlik etti. Dizinin hikayesi bir anda büyük bir evrim geçirdi ve her şey yenilendi… Dizi hayranları da hayretle bu değişimleri izledi.. Özellikle de Hasan Ali Kuyucu’nun sahilde dürümcü olması, Şahika’nın değişen imajı herkesi şaşırttı.

Yasak Elma dizisinin yeni Halit Can'ını nereden tanıyorsunuz? 8

Ayrıca Yıldız için bu 5 yıllık zaman atlaması Halit Can’ı ve evliliğini kaybetmesine yol açtı… Halitcan karakterinde minik bebek Kuzey Gezer artık dizide yok… Yeni Halit Can’ı ise izleyiciler Hekimoğlu dizisinden tanıyor.

Yasak Elma dizisinin yeni Halit Can'ını nereden tanıyorsunuz? 9

Kanal D ekranında yayınlanan Hekimoğlu dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Burak Ali Özkan, Yasak Elma dizisinde yeni Halit Can olarak ekranda boy gösterdi.

Yasak Elma dizisindeki müthiş değişim dalgası ise bu sezon ikinci kez yapıldı. 85.bölümde 5 oyuncunun ayrılmasının ardından dizide farklı bir dönem yaşanmıştı. Şimdi de her şey bir kez daha yenilendi.

Hikayenin bu şekilde değişim sergilemesi izleyici ilgisini yüksek tutmak için uygulanan bir strateji ve Yasak Elma bunu çok başarılı şekilde yapıyor.