Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu final kararı net, Kanal D’nin verdiği destek buraya kadar!

Hekimoğlu final kararı net, Kanal D’nin verdiği destek buraya kadar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisi, iyi oyunculuk performansları ve güçlü hikayesi ile büyük beğeni topladı.İlk sezonunda çok iyi sonuçlar alan, ekranda dizi izlemeyi bırakan bir kesim izleyiciyi bile yeniden televizyon çekme başarısı sergileyen bir diziydi.

Özellikle de Timiçun Esen sergilediği müthiş performans ile takdirleri aldı… Oyunculuk konusunda adeta ders veren Esen, akıllardan çıkmayacak bir Ateş Hekimoğlu portresi ortaya koydu… House MD isimli ABD dizisinin yerli uyarlaması olan Hekimoğlu’nda Ebru Özkan, Okan Yalabık, Aytaç Şaşmaz, Kaan Yıldırım ve Damla Colbay da başrollerde yer aldı.

Hem Timuçin Esen olsun hem de diğer başrol oyuncuları çok iyi seçim olduklarını da sergiledikleri güçlü performanslar ile ortaya koydu.

Dizi bir grup izleyici tarafından çok beğenilse de uzunca bir süredir ortalama reytinglerin üzerine çıkamadı. Hatta bazen düşük oranlar da geldi… Ancak tüm bu süreçte Kanal D, Hekimoğlu’na desteğini verdi ve bu sayede dizi yoluna devam edebildi.

Ancak bu yolun sonu final… Karar alındı ve Mayıs ayında dizi finale gidiyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Hekimoğlu’nun 3. sezonu olmayacak, dizi Mayıs ayında final yapacak.

Birçok izleyici bu karardan dolayı rahatsızlık yaşayacaktır. Ancak Hekimoğlu’nun 3. sezonunun da bu sezondan çok farklı olmayacağı, hatta reytinglerinin daha da düşmesi gerçekleşebilir. Bu riski almak da çok mantıklı gelmemiş anlaşılan…