Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda’ya ilham olan İstanbullu Gelin’in İdil’i Tilbe Saran’dan yeni proje!

Kırmızı Oda’ya ilham olan İstanbullu Gelin’in İdil’i Tilbe Saran’dan yeni proje!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan ilk dizi olarak İstanbullu Gelin’i izleyiciler 2017-2019 tarihleri arasında Star TV ekranında seyretti. Çok başarılı bir proje olarak ortaya çıkan İstanbullu Gelin’de Özcan Deniz ile Aslı Enver başrollerde yer aldı.

Yurt dışında da geniş bir izleyici grubunu etkileyen dizinin içinde Tilbe Saran’ın canlandırdığı İdil isimli bir psikolog karakteri vardı. Fırat Tanış’ın canlandırdığı Adem karakteri ile İdil arasındaki konuşmalar aslında Kırmızı Oda dizi fikrinin ortaya çıkmasını da sağladı.

Psikolog ile ona danışan kişi arasında öyle güzel diyaloglar yaşandı ki, birçok dizi hayranı bu bölümlerin yeni bir yapım olarak hazırlanırsa çok seyredileceğini sosyal medyada yazmıştı. İstanbullu Gelin dizisindeki bu deneyim, daha sonra Gülseren Budayıcıoğlu imzasını taşıyan Kırmızı Oda dizisine dönüştü.

Kırmızı Oda'ya ilham olan İstanbullu Gelin'in İdil'i Tilbe Saran'dan yeni proje! 7

Tilbe Saran için ise İstanbullu Gelin projesi televizyonda en son yer aldığı yapım oldu… Sonrasında Menajerimi Ara dizisine konuk olarak katılan usta oyuncu, ardından da Sıcak Kafa isimli dizide yer aldı…

Tilbe Saran ismi şimdi yeniden gündeme geldi. Çünkü ünlü oyuncu yeni bir anlaşma yaptı. Acıların Kadını lakabı ile bilinen Bergen isimli şarkıcının hayatını anlatan filmde Tilbe Saran da bulunuyor.

Farah Zeynep Abdullah’ın canlandıracağı Bergen karakterinin annesi Sabahat Çakır olarak Tilbe Saran’ı izleyeceksiniz. Çekimlerine yakında başlanacak olan sinema filminde Bergen’in hem eşi hem de katili olan Halis Serbes karakterini ise Erdal Beşikçioğlu canlandırıyor.