Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisinde İstanbullu Gelin taktiği hikayenin havasını değiştirdi!

Çöp Adam dizisinde İstanbullu Gelin taktiği hikayenin havasını değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elçin Sangu, Çöp Adam dizisinde bambaşka birisine dönüştü! Çöp Adam dizisi çarşamba akşamları Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Ortalama oranlarda gelen reytingler ilk zamanki kadar iyi olmasa da yine de dizinin kemik bir izleyici grubunun oluşması durumu kurtarıyor.

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinde Peri karakteri ile Tamer’in çocukluk dönemlerinde yaşadıklarının, sonraki yıllarda ne kadar büyük travmalara neden olduğu hemen dikkatleri çekiyor.

Birçok dizi hayranı da hikayenin bu bölümüne çok dikkat etti. Zira, çocukluk dönemlerinde yaşanan travmaların büyüyünce insanların peşini bırakmadığı ve farklı yan etkilere neden olduğu gerçeğini Çöp Adam dizisi çok etkileyici bir şekilde ortaya koyuyor.

Elçin Sangu da canlandırdığı Peri karakteri ile izleyicilerin bu hissiyatı yaşamasını sağlayan en önemli isimlerden birisi. Oyuncu, yıllardır aradığı işi üzerinden yeniden kariyer sıçraması yapma fırsatını bulmuş oldu. Bu sefer Peri karakterinin yaralarını ekrana çok iyi bir şekilde yansıtarak dram hikayesi üzerinden yeteneklerini sergileyen oyuncu, hayranlarından da büyük destek görüyor.

Çöp Adam dizisinde İstanbullu Gelin taktiği hikayenin havasını değiştirdi! 8

Peri’nin yaşadıkları o kadar ağır ki, izleyiciler onun durumuna çok üzülüyor. Bir dizi hayranı şu yorumu ile dikkat çekti: “Peri’nin yaşadıkları çok ağır şeyler. Annesi, kardeşi, eşinin yaşattıkları üzerine bir de kaçırılıp tedavisiz kalması, manik atak geçirmesi, sağlıklı düşünemediği için art arda yanlış kararlar alması çok üzücü. Artık psikiyatrist ile olan sahnelerini izleyelim. İyileştiği zaman yapacaklarını bekliyorum.”

Gerçekten de dizi hayranları Peri karakterinin yaşadıkları üzerinden büyük bir duygusallık geliştirdi. Bunun altında da Elçin Sangu başarısı yatıyor. Oyuncunun güçlü performansı, karakterin ruhunu yansıtan halinin izleyicilere geçmesi, mesleki anlamda ne kadar kendisini geliştirdiğini de gösteriyor.

Çöp Adam dizisinde İstanbullu Gelin taktiği hikayenin havasını değiştirdi! 9

Dizi hayranları artık Tilbe Saran ile Elçin Sangu sahnelerini daha da bir heyecanla bekliyor.

Peri’yi iyileştirme yolunda psikiyatrist desteğinin diziye yeni bir hava kattığını ve bu durumun İstanbullu Gelin dizisinde de yaşandığını hatırlatalım.

İstanbullu Gelin dizisinde, Fırat Tanış’ın canlandırdığı Adem karakterinin psikiyatrist sahnelerinde yine Tilbe Saran vardı ve bu sahnelerin gücü, yıllar sonra Kırmızı Oda dizisinin de ortaya çıkmasında önemli bir rol oynamıştı.

Şimdi de Elçin Sangu ile birlikte yine ekranda Tilbe Saran var ve yine hikaye psikiyatrist sahneleri ile çok daha güçlü bir hale geldi.