Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ yeni imajıyla sosyal medyayı salladı!

Kıvanç Tatlıtuğ yeni imajıyla sosyal medyayı salladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyada çok aktif olmayan Kıvanç Tatlıtuğ,  paylaşım yaptığı zamanlar ise  gündem oluyor. 37 yaşındaki yakışıklı oyuncu son paylaşımı ile yine adından söz ettirdi.

Tatlıtuğ’un fotoğrafı kısa sürede binlerce beğeni aldı. Fotoğrafın altına yapılan yorumlar da dikkat çekti. Yakşıklı oyuncunun bir kadın takipçisi fotoğrafa ‘Seni görünce bırak kimseye, kendime bile su veresim gelmiyor’ yorumunu yaptı. Fotoğrafa, ‘Seni görünce dünyayı unutuyorum’, ‘Buralar yanıyor’ tarzında yorumlar da yapıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ yeni imajıyla sosyal medyayı salladı! 9

Bir süredir uzattığı ve geriye doğru topladığı saçları ile yeni imaja bürünen ve imajı ile gündemden düşmeyen Tatlıtuğ, şu sıralar, stil danışmanı eşi Başak Dizer ile tatilde.

Tekne ve balık avlama tutkusuyla bilinen Tatlıtuğ, Fansa’da özel yaptırdığı yelkenli ‘Catamaran Lagoon’ teknesini, önümüzdeki sene mart ayında teslim alacak.

Kıvanç Tatlıtuğ yeni imajıyla sosyal medyayı salladı! 10

Yeni teknesine 10 milyon TL ödediği iddia edilen oyuncunun, önümüzde sene eşi Başak Dizer’le dünya turu yapacağı öğrenildi. Oyuncu dudak uçuklatan fiyatıyla dikkat çeken teknesini balık sevdasına göre dizayn ettiriyor.

Kıvanç Tatlıtuğ yeni imajıyla sosyal medyayı salladı! 11