Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ’un Kral Kaybederse dizisindeki partneri kim olacak? Üç flaş isimden biri elendi!

Kıvanç Tatlıtuğ’un Kral Kaybederse dizisindeki partneri kim olacak? Üç flaş isimden biri elendi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun zamandır Kıvanç Tatlıtuğ hayranları, ünlü oyuncunun ekrana dönmesi için heyecanla bekliyor. En son Çarpışma dizisinde oynayan Tatlıtuğ, daha sonrasında dijital platformlar için çekilen yapımlarda rol almıştı.

Ancak son günlerde Gülseren Budayıcıoğlu’nun Kral Kaybederse isminden uyarlanacak aynı isimli diziyle anılması, oyuncunun hayranlarını bir hayli meraklandırmakta. Teklife olumlu baktığı şeklinde haberler gündeme gelmekte. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da dizi, şimdiden Kıvanç Tatlıtuğ ismiyle anılıyor kulislerde.

Romanın baş kahramanı Kenan karakterini canlandırması beklenen oyuncunun, hangi kadın oyuncu ile partner olacağı da bir başka merak konusu. Son derece narsisist ve vurdumduymaz, kadınların etrafında pervane olduğu Kenan’ın egosunu yerle bir edecek o kadın karakter için üç kadın oyuncunun ismi geçiyordu.

OGM Pictures imzalı dizi için çalışmaların titizlikle sürdüğü konuşuluyor. Kulislerdeki son bilgilere göre, Kenan karakteri için Kıvanç Tatlıtuğ ile masaya oturuldu ve oyuncu prensipte olumlu bakıyor. Fakat bir anlaşma ile ilgili konu net değil.

Gelelim kadın oyuncu adaylarına! Her ne kadar Kıvanç Tatlıtuğ ismi net değilse de dizinin kadın başrol oyuncusu için Neslihan Atagül, Serenay Sarıkaya ve Büşra Develi’nin ismi konuşulmakta. Fakat kısa bir süre önce Neslihan Atagül’ün, Star TV’nin bir başka dizisiyle anlaştığı ortaya çıktı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Kral Kaybederse dizisindeki partneri kim olacak? Üç flaş isimden biri elendi! 10

Gecenin Ucunda isimli dizide rol alacağı ve dizinin Eylül ayında ekranda olacağı gündeme geldi. Neslihan Atagül’ün muhtemel kadın oyuncu listesinden elenmesiyle birlikte geriye Serenay Sarıkaya ve Büşra Develi kaldı. Her ikisinin de şu an için görünen bir başka projesi yok. Bu nedenle iki başarılı kadın oyuncudan hangisinin projede yer alacağı da merak konusu.

Tabii tüm bu isimler dışında diziyle ilgili bambaşka isimler de gündeme gelebilir. Şimdilik oyuncu kadrosu hakkında bir netlik olmasa da izleyiciler çoktan sosyal medyada diziyle ilgili heyecanlarını yansıtmaya başladılar. Bu arada Kıvanç Tatlıtuğ’un partneri olarak Aslı Enver’i görmek istediklerini de sıklıkla dile getirdikleri gözlerden kaçmıyor izleyicilerin…

Kenan’ın tüm özgüvenini çalan Fadi karakterinin romanda siyah saçlı esmer bir kadının olduğuna dikkat çeken bazı izleyiciler Serenay Sarıkaya’nın bu tipe hiç uymadığını söylüyor. Pek çok izleyici Aslı Enver ismini telaffuz ediyor. Ayrıca, etkileyici bakışlara sahip Fadi için Damla Sönmez’in de uygun bir isim olacağını düşünen izleyicilerin yorumları görülmekte sosyal medyada…