Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’nın son halini gören şaşırıp kaldı! Sıkı diyetle hızla zayıfladı…

Hazal Kaya’nın son halini gören şaşırıp kaldı! Sıkı diyetle hızla zayıfladı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, son dönemdeki imaj değişikliğiyle adından söz ettirmekte. Oyuncu, 2019 yılında oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirdikten sonra bir süre projelerine ara vermişti. ‘Benden Ne Olur?’ isimli sinema filminin çekimleri için yeniden setlere döndükten sonra farklı projelerde yer aldı.

Hazal Kaya, filmin ardından Netflix için çekilen ve 3 Mart’ta yayınlanmaya başlayacak olan Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli bir dizide oynadı. Bu dizide forma girdiği görülen oyuncu, saçlarını da açık renge boyatarak imajını değiştirdi.

1919 yılında geçen fantastik tarihi hikayede Gazeteci Esra’ya hayat veren oyuncuyu, dönem kostümleri ile izlemek ayrı bir keyif olacak. Selahattin Paşalı ile başrolünde oynadığı dizi öncesi, meraklar da tavan.

Hazal Kaya'nın son halini gören şaşırıp kaldı! Sıkı diyetle hızla zayıfladı... 11

14 Ocak’ta ilk gösterimi yapılan ‘Benden Ne Olur?’ filminin galasına katılan oyuncunun fotoğrafı aşağıda yer alıyor. Hazal Kaya, henüz Covid 19’dan yeni kurtulmuş ve galaya son dakika testi negatif çıkınca yetişebilmişti. Oyuncu şıklığıyla olduğu kadar fitliğiyle de dikkat çekti.

Hazal Kaya'nın son halini gören şaşırıp kaldı! Sıkı diyetle hızla zayıfladı... 12

Fakat zaman zaman yaptığı sosyal medya paylaşımlarında yine bir diyete girdiği görülen oyuncunun son hali, aadan geçen bir ayın ardından daha da zayıfladığını gözler önüne serdi!

Hazal Kaya’nın verdiği poz aşağıda. Bir ay önceki hali ise yukarıda… Aradaki fark açıkça belli oluyor. Bu arada son günlerde yeni bir projesi olduğu ve sürprizi vermek için sabırsızlandığını da sıklıkla ifade ediyor oyuncu. Bu yeni halinin de yeni projesi için bir imaj değişikliği olduğu tahmin ediliyor…

Hazal Kaya'nın son halini gören şaşırıp kaldı! Sıkı diyetle hızla zayıfladı... 13

Hazal Kaya, ekranda son olarak Buğra Gülsoy ile Fox TV’de yayınlanan Misafir dizisinde rol almıştı. Reytingleri düşük gelen dizi, 5 bölüm sonra final yapmıştı. Hazal Kaya’nın Aralık ayında final yapan dizisindeki bir fotoğrafı da aşağıda. İki ay önceki hali ile bugünkü hali arasındaki fark da net bir şekilde görülebiliyor…

Hazal Kaya'nın son halini gören şaşırıp kaldı! Sıkı diyetle hızla zayıfladı... 14

Bu arada oyuncu, yaptığı bir başka paylaşımda, haftada 4 gün spor yaptığını, zayıflamak için eğitmenlerle özel bir program izlediğini de gösterdi. Oğlu Fikret Ali’yi de spora götüren oyuncu, Fiko’nun sevimli halinin yer aldığı pozlarıyla görülüyor aşağıda…

Hazal Kaya'nın son halini gören şaşırıp kaldı! Sıkı diyetle hızla zayıfladı... 15