Ana sayfa Dizi Analiz Kızılcık Şerbeti dizisi bu sezonun bir ilkini gerçekleştirdi!

Kızılcık Şerbeti dizisi bu sezonun bir ilkini gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizi “Kızılcık Şerbeti” önceki akşam ekrana gelen bölümüyle zirvedeki yerini korudu.

Dizi, bu bölümü ile AB grubunda çift haneli reytinglere ulaşarak bu sezon ilk kez bu başarıyı yakalayan yapım oldu. ABC1 grubunda da çift haneye çok yaklaşan dizi tüm kişiler kategorisinde de yine çok başarılı bir sonuç aldı. AB ve ABC1’de birincilikleri elde eden dizi, tüm kişiler kategorisinde ise ikinci sırada yer alıyor.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE!

Dizi, Kızılcık Şerbeti ve Kıvılcım etiketleriyle yaklaşık 11 saat sosyal medya platformu X’in TT listesinde yer alarak gündeme oturdu.

YAYINLANAN BÖLÜMDE NELER OLDU?

Önceki akşam yayınlanan bölümde; Fatih bebeği için eve geri dönen Doğa’ya kendisini affettirmek için uğraşsa da başarılı olamadı. Pişmanlık yaşamaya başlayan Fatih’i yaptığı büyük hatalar üzerine uyaran kişi Abdullah oldu. Amcasının karşısına bir kez daha çıkan Fatih’in özrünü Ömer bu kez kabul etti.

Kıvılcım, okuldaki görevinden istifa etmek zorunda kalırken hastalığının belirtilerini yaşamaya başlayan Ömer, aldığı kararla evini boşaltarak Kıvılcım’ın yanına taşındı. Hayatının son günlerini yaşadığını düşünen Ömer’in, Kıvılcım’ın evine yerleşmesi Kıvılcım’ı çok mutlu etti. Umut, Nursema’nın da isteğiyle Ünallar’ın şirketinde yeni işine başladı.

Alev’in oyununu kabul eden Rüzgar; Umut’un yeni işini kutlama yemeğinde Ünallarla tanıştı. Bölümün final sahnesinde ise Abdullah ailesiyle birlikte Ertuğrul’un yemek davetine katıldı. İbrahim’le evlenmek üzere olan Mihri’nin, Taşhanlar’ı da davet ettiği gecede iki ailenin karşılaşması bölüme damga vurdu.