Ana sayfa Dizi Fragmanları Yabani dizisi 6. yeni bölümde hem Yaman hem Neslihan gerçek ile yüzleşmek zorunda!

Yabani dizisi 6. yeni bölümde hem Yaman hem Neslihan gerçek ile yüzleşmek zorunda!

tarafından ker_def

Yabani dizisi 17 Ekim Salı akşamı 6. yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Yeni dizinin iyi bir çıkış yapması ile salı rekabetinde dengeleri değiştirdiğini ifade etmek gerekiyor.

Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisinin başrolünde yer aldığı Yabani dizisi, güçlü bir hikayesi bulunan ve geniş izleyici kitlesini etkilemesi ile başarılı bir yolculuğu sürdürüyor.

Peki dizinin 6. yeni bölümünde neler olacak? İşte tüm detaylar: Yaman, İlker’in işbirlikçisinin babası olduğundan artık emindir. Ancak Neslihan’ı oğlunu kaçırtanın kocası olduğuna inandırmak hiç de kolay olmayacaktır.

Cesur ve Asi’nin yardımıyla babasının ipliğini pazara çıkarmak için bir plan kuran Yaman başarılı olur. Artık Neslihan ne kadar zor olsa de gerçekle yüzleşmek zorundadır. “Bir baba oğluna bunu neden yapar?” sorusunun cevabını bulmuştur çünkü.

Yolun sonuna geldiğini anlayan Serhan kaçar. Alaz ve Yaman Serhan’ı bulmak için çıktıkları yolda kesişirler. Ancak biri babasını kurtarmak, diğeri ise hesap kesme derdindedir.

İki kardeş Serhan’ı saklandığı yerde bulduğunda karşılaştıkları gerçek Soysalan ailesinde bütün dengeleri tekrar değiştirecektir.