Ana sayfa Dizi Fragmanları Klasik bir yaz dizisi olmadığın için teşekkürler Baş Belası!

Klasik bir yaz dizisi olmadığın için teşekkürler Baş Belası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baş Belası isimli atv dizisinin hikayesi ve konsepti çok beğenildi. İlk bölümü geçtiğimiz pazar akşamı yayınlanan dizinin ikinci bölümü heyecanla bekleniyor. İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir ikilisinin başrolde buluşması da dizi hayranlarını çok memnun etti.

27 Haziran Pazar akşamı ikinci bölüm yayınlandığında dizinin reytinglerinin nasıl geleceği de merak konusu. Zira dizinin yaz ekranındaki diğer yapımlardan çok daha farklı olduğunu düşünen ve daha çok ilgi görmesi gerektiğini belirten geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Baş Belası dizisinin ikinci bölüm fragmanı paylaşıldı. Bir dizi hayranı, “Klasik yaz dizisi konseptinde olmadığınız için teşekkürler” diyerek bir not bıraktı. Bu not aslında ekranda yazın standart kalıplarının dışında yapımları da arzuladığını göstermesi bakımından anlamlıydı. Yeni bölümün heyecanını yaşayan dizi hayranları, başrol oyuncularının uyumundan da çok etkilendi.

“Çok heyecanlı, muhteşem bir dizi, bayıldım. Çabuk gelsin pazar. Çok heyecan verici ve gizemli bir dizi” diye yorumlar yapan Baş Belası hayranları daha ilk bölümden hikayeye tutuklu kaldı.

Baş Belası dizisinin ilk bölümü hem tüm kişiler hem de AB kategorilerinde günün en çok izlenen dizisi olarak geçtiğimiz Pazar akşamı ses getirmişti.

Gizemli bir cinayet soruşturmasında birlikte çalışmak zorunda kalan, birbirine taban tabana zıt karakterdeki cinayet büro baş  komiseri Şahin ve çocukluğundan beri polisiyeye ilgi duyan psikolog İpek’in eğlenceli öyküsünde yeni bölümü daha geniş bir izleyici kitlesinin takip etmesi bekleniyor.

Baş Belası dizisi reytingleriyle de patlama yapar ise şaşırmamak lazım. Zira izleyiciler hem farklı konsepti hem de İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir uyumunu beğendi ve yeni katılacaklarla beraber Baş Belası dizisinin ekran yolculuğu daha geniş kitleleri kendisine bağlama potansiyeli taşıyor.