Ana sayfa Dizi Fragmanları Nursel Köse’yi konuk eden Menajerimi Ara’da yeni kararlar!

Nursel Köse’yi konuk eden Menajerimi Ara’da yeni kararlar!

tarafından ker_def

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’, her pazar izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde; Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli isimler yer alıyor. 47. bölümü ile birlikte final yapması kararı alınan dizinin Pazar akşamı 43. bölümünü izleyeceksiniz.

‘Menajerimi Ara’nın yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş otururken genel yönetmenliğini Ali Bilgin üstleniyor. Dizinin senaryosunu Sema Ergenekon ve Uğraş Güneş kaleme alırken, yapımcılığını ise Ay Yapım üstleniyor. Her bölüm konuk olacak ünlü isimlerle izleyenleri bambaşka bir dünyaya götürecek olan ‘Menajerimi Ara’, pazar günü Star’da. Nursel Köse dizinin bu hafta konuk ünlüsü olarak yerini alacak.

43. Bölüm Konusu şöyle: Barış’ın Sinan’a attığı yumrukla Dicle ve Barış’ın arası tekrar açılır. Dicle Sinan’a karşı hissettiği mahcubiyetten ötürü Sinan’a oyuncusu Cem Belevi’nin filminde başrol oynayacağının sözünü verir. Bu sırada Ceyda’ya karşı savaşını sürdüren ‘Süper Ego’; Cem Belevi, Nursel Köse ve Mehmet Esen’i Ceyda’ya kaptırmamak için dört bir yandan planlar yapar. Kıraç, Dicle, Gülin ve Emrah; Belevi için mücadele verir.

Çınar, bir yandan Nursel Köse’yi ikna etmeye çalışırken bir yandan da özel hayatına vakit ayırmak için büyük çaba gösterir. Mehmet Esen’i ikna etmek Peride’ye kalınca Peride, geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Bununla beraber Dicle’yle arası bozulan Barış ise kariyeriyle ilgili yeni kararlar alır.

Yayın Günü: 27 Haziran Pazar
Yayın Saati: 20.00 / Yeni bölüm – 43. Blm

Yapım: Ay Yapım
Genel Yönetmen: Ali Bilgin
Yönetmen: Deniz Çelebi Dikilitaş
Senaryo: Sema Ergenekon ve Uğraş Güneş
Oyuncular: Barış Falay (Kıraç), Fatih Artman (Çınar), Ayşenil Şamlıoğlu (Peride), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), Semi Sırtıkkızıl (Emrah), Gamze Karaduman (Gülin), Nazlı Senem Ünal (Jülide), Bedir Bedir (Bekir), Pınar Ünsal (Leyla), Yaprak Medine (Beren), Buse Sinem İren (Meral), Duygu Şen (Ece), İdeal Beran Kotan (Aydın)