Ana sayfa Sosyal Medya Klişelerden sıkılmıştık Baş Belası dizisi çok iyi oldu! İrem ve Seçkin tam rolünü buldu!

Klişelerden sıkılmıştık Baş Belası dizisi çok iyi oldu! İrem ve Seçkin tam rolünü buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle pazar akşamları buluşan Baş Belası dizisi, yaz klişesi olarak kabul edilen bir yapım değil. Polisiye ve komedinin iç içe geçtiği Baş Belası, iki zıt karakterin durum komedileri üzerinden büyük ilgi çeken bir dizi olarak öne çıktı.Şahin ve İpek karakterleri de dizi hayranları tarafından çok beğenildi.

İrem Helvacoğlu ve Seçkin Özdemir’in başrolünde yer aldığı atv dizisinin her bölümü artık daha da çok izleyiciyi kendisine çekiyor. Reytingleri de iyi gelen dizinin dün akşam 3. bölümü yayınlandı. Şahin ve İpek’in cinayet davalarını çözme mücadelesinde birbirleri ile rekabet halinde olması. Aralara sıkıştırılan romantizm kokan anlar ile birlikte Baş Belası yaz ekranının en farklı dizisi oldu.

Bir dizi hayranı, “10 numara bölümdü. Yaz dizilerindeki klişelerden sıkılmıştık. Farklı bir senaryo olması çok iyi oldu” diyerek Baş Belası dizisinin 3. bölümünü de çok beğendiğini yazdı. Sosyal medyada benzer yorumlar artıyor. Diziye olan destek de git gide büyüyor.

Klişelerden sıkılmıştık Baş Belası dizisi çok iyi oldu! İrem ve Seçkin tam rolünü buldu! 7

Yaz dizileri arasında en farklı senaryoya sahip olan yapım Baş Belası ve izleyiciler de bu durumu kısa sürede fark etti. Sosyal medyada Şahin ve İpek karakterleri yeni dizi çifti olarak da kabul gördü. Kadın dizi hayranları da İpek karakterine büyük destek veriyor.

“Dizi, kadınların aptal aşık olmadığı nadir dizilerden biri” diye yorum bırakan bir kadın izleyici, İpek karakterinin eğitimli ve güçlü birisi olarak ortaya çıkmasından memnun olduğunu belirtiyor.

Birçok dizi hayranı hem aksiyon hem komedi hem heyecan hem de gizem bulunan bu polisiye komedi dizisini izlemek için pazar akşamlarını iple çekiyor.

11 Temmuz pazar akşamı da Baş Belası dizisinin 4. bölümü yayınlanacak ve yine etkileyici sahnelerle dolu bir bölüm olacak.