Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisinde Ebru Şahin’i bambaşka birisi olarak göreceksiniz! Eğitimler yoğun ama keyifli!

Destan dizisinde Ebru Şahin’i bambaşka birisi olarak göreceksiniz! Eğitimler yoğun ama keyifli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ebru Şahin, Hercai dizisinden sonra şimdi de yeni projesi ile gündemde… 3 sezon süren Reyyan performansı ile milyonların kalbine giren Ebru Şahin sadece Türkiye’de değil birçok farklı ülkede milyonlarca hayrana sahip oldu. Oyuncu, Hercai dizisi sayesinde gelen bu başarıyı şimdi katlayabileceği yeni bir projenin hazırlıklarını yapıyor.

Destan isimli atv’nin yeni sezonda ekrana taşıyacağı tarihi bir dizide yer alacak olan Ebru Şahin, Akkız karakterine hayat verecek. Sakat olan han oğlu ile büyük bir aşk yaşayacak olan Akkız’ın hikayesinin de izleyicileri derinden etkilemesi bekleniyor. Hikaye 9. yüzyılda geçecek. Ebru Şahin de dizi için hazırlıklarına başladı.

Basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile aşk yaşamakta olan ve evlilik planları da yapan Ebru Şahin, dizi çekimleri öncesinde Çeşme tatilinde görüntülendi. Bir iki günlüğüne geldiğini belirten oyuncu; heyecanlı, stresli, yoğun bir dönem geçirdiğini anlattı.

Şahin, “Şu anda çekimlere başlamadık. Eğitim aşamasındayız. Dönem işi olduğu için çok fazla yapmamız gereken şeyler var. At biniyordum ama daha teknik ve üzerinde ok atmalar, kılıç, dövüş, güreş öyle eğitimlerimiz var. Güzel bir şekilde ilerliyor” diye konuştu.

Eğitim çalışmalarının çok yoğun ve çok zorlu geçtiğini anlatan Ebru Şahin, çok keyif alarak yaptığını ve hocalarının da çok iyi olduğunu anlattı. Oyuncu, yeni rolü için hem çok heyecanlı hem de çok istekli. Şahin’i hayranları Destan dizisinde çok farklı bir karakterde görecek. Akkız olarak bir kez daha ekrana damga vurmaya gelecek olan oyuncu, hazırlık sürecinde yoğun ama keyifli anlar yaşıyor… Şahin’in Çeşme’deki röportajını videodan izleyebilirsiniz.