Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara’nın Dicle’si Ahsen Eroğlu’ndan farklı bir proje!

Menajerimi Ara’nın Dicle’si Ahsen Eroğlu’ndan farklı bir proje!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son rol aldığı Menajerimi Ara dizisiyle kariyerinde büyük bir sıçrama yapan Ahsen Eroğlu, hala bir dizide rol almıyor. Dizi yerine tiyatroyu tercih eden yetenekli oyuncu çok farklı bir projeye imza atıyor.

Kızıl saçları ve duru teniyle farklı bir güzellik sergileyen Ahsen Eroğlu, uluslararası mücevher markası Swarovski’nin marka yüzü oldu. Güzel oyuncu markanın reklamlarında rol alacak.

Henüz 27 yaşındaki oyuncu oyunculuğa Bir Modern Kabil Habil Hikayesi isimli diziyle başladı. Muhteşem Yüzyıl Kösem, Anne, Kızlarım İçin, İstanbullu Gelin ve Kuzgun dizilerinde rol aldı. En büyük çıkışını ise Menajerimi Ara dizisiyle yaptı.

Menajerimi Ara’nın Dicle’si Ahsen Eroğlu’ndan farklı bir proje! 7

Ay Yapım tarafından Star TV için çekilen ve Fransız dizisi Call My Agent’in uyarlaması olan Menajerimi Ara dizisinde Dicle karakterini canlandıran Ahsen Eroğlu, Barış’ı canlandıran Deniz Can Aktaş’la çok başarılı bir çift oldu. Dizi reytinglerden çok iyi sonuç alamasa da sosyal medyanın en çok konuşulan yapımlarından biri olarak büyük başarı kazandı.

Ahsen Eroğlu, Menajerimi Ara’nın 45. bölümde final yapmasının ardından herhangi bir dizi projesinde yer almadı. Onun yerine bir tiyatro oyununda rol almayı tercih etti. Eroğlu, başrolünü Tunahan Çilingir’le paylaştığı Ağaçtaki Kız isimli tiyatro oyununu DasDas’ta sahnelemeye devam ediyor.

Başarılı oyunculuğuyla son yılların dikkat çeken genç oyuncularından Ahsen Eroğlu, ilk tiyatro oyunu Ağaçtaki Kız’daki performansıyla herkesten büyük alkış aldı. Oyun, hikayesini seyirciye bir çınar üzerinden anlatmaya başlayan bir kız ile Yunus’un; aşkı, dostluğu, hayallerini, hayal kırıklıklarını, yere düşmeyi, yerden kalkabilmeyi ve sırlarını paylaşmalarını gözler önüne seriyor.