Ana sayfa Sosyal Medya Köpeğine kavuşan Yasak Elma’nın Kumru’su Biran Damla Yılmaz çifte mutluluk yaşadı!..

Köpeğine kavuşan Yasak Elma’nın Kumru’su Biran Damla Yılmaz çifte mutluluk yaşadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de pazartesi akşamlarına damga vuran Yasak Elma dizisinde ‘Kumru’ karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz’ın köpeği kaybolmuş oyuncu sosyal medya hesabından takipçilerine çağrıda bulunmuştu.

Hayvan hakları konusunda duyarlılığı ile bilinen ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz köpeğinin kaybolduğunu instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurarak, “Arkadaşlar dün oğlum Lugar kayboldu, Her yerde aradım, sokaklara baktım ama yok. Buradan paylaşırsam belki gören olur diye düşündüm. Daha yeni iyileşmeye başlamıştı, lütfen gören olursa iletişime geçebilir mi?” notuyla takipçilerinden yardım istemişti.

Oyuncunun sosyal medya paylaşımı işe yaradı. Biran Damla Yılmaz’ın köpeği Lugar duyarlı takipçilerinin de yardımıyla bulundu. Oyuncu mutluluğunu teşekkür postu yayınlayarak ilan etti.

Köpeğine kavuşan Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz çifte mutluluk yaşadı!.. 8

Özellikle sokak hayvanları konusundaki tartışmalarda aktif şekilde yer alan oyuncunun 4 köpeği bulunuyor. Oyuncu, sokak hayvanlarını korumak adına sorumluluk üstleniyor.

Oğluna kavuşan güzel oyuncu, instagramdaki takipçi sayısının 3 milyona ulaşmasıyla da çifte mutluluk yaşadı. Biran Damla Yılmaz takipçilerine aşağıdaki paylaşımıyla teşekkür etti.

Köpeğine kavuşan Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz çifte mutluluk yaşadı!.. 9

Fotoğrafına, “Oğluma da kavuştuğuma göreee artık kutlayabiliriz. Bana eşlik eden, beni takip 3 milyona biinleerce kez teşekkür ederiiimm. Beni takip edenler bilir, öyle aşırı sosyal de değilim ama elimden geldiğince sizinle de hayatımdan bazı anları paylaşmaya çalışıyorum. İyi ki varsınız, iyi ki varııız” notunu düşen oyuncunun paylaşımı  kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.