Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek’li kaçış dizisi çekimlere geri döndü!

Engin Akyürek’li kaçış dizisi çekimlere geri döndü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’yi etkisi altına alan kar iki gün önce Engin Akyürek’in başrolünde yer aldığı Kaçış dizisini de etkilemişti. Dizi ekibinin kısa bir aradan sonra yeniden çekime geri döndüğü öğrenildi.

Başrollerinde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı Kaçış dizisinin çekimleri Gaziantep’te devam ediyor. Uzun süre önce başlanan çekimler devam ederken dizi ekibi iki gün önce yoğun kar yağışı nedeniyle zor anlar yaşamıştı.

Gaziantep’te yaşanan ağır kar yağışı nedeniyle çekimler iptal edilirken ekip güçlükle otele zorlukla geri dönebilmişti. Setin karlar altındaki fotoğrafı da sosyal medyada paylaşılmıştı.

Engin Akyürek’li kaçış dizisi çekimlere geri döndü! 7

Edinilen bilgiye göre olumsuz hava koşulları nedeniyle verilen ara sona erdi ve ekip sete geri döndü. Özellikle Engin Akyürek hayranlarının dört gözle beklediği dizinin çekimlerine ekip kaldığı yerden devam ediyor.

Ağustos ayında Türkiye’deki yayınına başlayacak olan dijital yayın platformu Disney Plus’ın Türkiye’de anlaştığı ilk oyuncu olan Engin Akyürek başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinin de sahibi. Dolayısıyla Kaçış, Engin Akyürek için bir ilk özelliği taşıyor.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği dizinin senaryosu ise Ali Doğançay’a ait. Dizinin çekimlerine birkaç hafta önce Gaziantep’te başlandı. Kaçış dizisi için Gaziantep’de bir savaş bölgesi atmosferi yaratıldı.

Aksiyon sahneleriyle dolu olacağı belirtilen dizi sekiz bölümden oluşacak. 03 Medya ve Same Film’in Disney Plus için çekeceği dizide Akyürek ile Helvacıoğlu, Mehmet ve Zeynep isimli savaş muhabirlerini canlandıracak.