Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyici, reytingleri alt üst eden Mahkum’un etkisinden çıkamıyor!

İzleyici, reytingleri alt üst eden Mahkum’un etkisinden çıkamıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin çok uzun süre çektiği ve ekrana getirmek için bir o kadar beklediği Mahkum dizisi ekrana gelir gelmez reytingleri alt üst etti. İzleyici her bölümüyle aksiyon dolu Mahkum dizisinin etkisinden çıkamıyor.

Fox TV’nin, düşük reytingleri sebebiyle altı dizisinin arka arkaya final yapmasıyla ekrana getirdiği Mahkum dizisi kanal için resmen büyük bir şans olmuştu. Dizi yayınlandığı ilk hafta ilk iki bölümüyle ekrana gelmiş ve bir sonraki hafta normal yayın günü olan perşembeleri izleyiciyle buluşmuştu.

Reyting yarışına çok hızlı giriş yapan Mahkum, ilerleyen bölümlerinde Camdaki Kız gibi çok güçlü bir rakibi alaşağı ederek birinciliğe yerleşti. Dizi, dün akşam yayınlanan altıncı bölümüyle yine reyting sıralamasında birinci oldu. Dokuz bandındaki reytingiyle de büyük bir başarıyla imza attı.

İzleyici, reytingleri alt üst eden Mahkum’un etkisinden çıkamıyor! 7

Özellikle Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun çok güçlü oyunculuklarıyla dikkat çeken dizi izleyiciyi resmen içine aldı. Öyle ki izleyiciler dizinin etkisinden çıkamadıklarını itiraf ediyorlar.

İzleyicinin dikkatini çeken bir nokta da İsmail Hacıoğlu’nun canlandırdığı Barış karakterinin giyim tarzı. Hacıoğlu’nun moda dergilerinden fırlamış modeller gibi olduğuna dikkat çeken izleyiciler oyuncunun performansına da övgü yağdırmaya devam ediyor.

İsmail Hacıoğlu Mahkum dizisinde bir ilki gerçekleştirerek Barış ve Savaş isimli iki farklı karakteri canlandırıyor. Hacıoğlu’nun, ikiz kardeş olan ve birbirlerinden çok farklı karaktere sahip Savaş ve Barış’ı canlandırırken gösterdiği performans herkese şapka çıkartıyor.