Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisinde bir isim var ki herkesi çok şaşırttı!

Kaderimin Oyunu dizisinde bir isim var ki herkesi çok şaşırttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu, izleyenler tarafından beğeni topluyor. Dizi, iki çocuklu bir kadının dramatik hayatının hikayesi. Öykü Karayel’in biri kız, biri erkek iki çocuğu olan bir anneyi canlandırdığı dizide, Hercai ile yıldızı parlayan Akın Akınözü de terkeden koca rolünde.

Dizinin bir başka ismi Sarp Apak ise izleyenleri şaşırtan bir rolle ekranda. Şaşırtıyor çünkü daha önce hiç böyle bir rolde görmedi izleyici kendisini!

Daha çok Gülse Birsel’in dizilerinin aranılan isimlerinden birisi oldu yıllarca Sarp Apak. Komedideki başarısından sonra bu kez kendisini dram dizisinde görmek zaten sürpriz olmuştu.

Üstüne bir de oynadığı rolün farklılığı eklenince Sarp Apak izleyiciyi hayli şaşırtmayı başardı! Kaderimin Oyunu dizisinde Mahir karakterine hayat veren Sarp Apak, Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizileriyle gündemde kaldı uzun zaman.

Kaderimin Oyunu dizisinde bir isim var ki herkesi çok şaşırttı! 7

Aslında Kavak Yelleri dizisindeki Güven karakteri ile de pek çok izleyicinin hala hatırında. Şimdilerde ise Kaderimin Oyunu’nda Mahir olarak ekrana gelmekte.

Dizide iki çocuklu çaresiz anneye kol kanat geren bir kişi olarak yer alıyor. Anlayışlı, sevgi dolu bir karakter olan Mahir rolüyle izleyiciyi şaşırtırken aynı zamanda da büyük kabul görüyor ekran başındakilerden…

Sosyal medyada da öne çıkan Mahir karakterine izleyici Sarp Apak’ı çok yakıştırmış. Komediden sonra Apak’ı dramda ve böylesi başarılı bir rolde görmek, izleyenler tarafından takdirle karşılanıyor.

Aynı zamanda Öykü Karayel ile de ekran uyumu da beğeni topluyor. Sarp Apak ile ilgili bir takipçinin şu sözleri, pek çok izleyicinin de ortak görüşü adeta: “Sarp apak bu dünyaya baba rolü oynamak için gelmiş olabilir mi? Yumuş yumuş oluyorum sahnelerinde.. Bu sezonun en iyisi Mahir karakteridir net…”