Ana sayfa Dizi Haberleri Kötü Kan dizisi oyuncuları bir araya geldi, provalar başladı!

Kötü Kan dizisi oyuncuları bir araya geldi, provalar başladı!

tarafından ker_def

NOW’ın çarpıcı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicileri ekran karşısına kilitlemeye hazırlanan yeni dizisi “Kötü Kan”ın oyuncuları okuma provasında bir araya geldi.

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği dizinin başrollerini Ertan Saban ve Damla Sönmez paylaşıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle: “Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen, Savaş Özdemir, Sermet Yeşil, Mert Doğan, Gökçe Özyol, Gonca Sarıyıldız, Alayça Öztürk, Murat Göçmez, Ziya Kürküt, Halil İbrahim Kurum, Deniz Bolışık, Meltem Gülenç, Nazlı Senem Ünal, Mina Koyuncular, Doğa Karakaş, Bilgesu Kural, Hakan Vanlı, Cihat Parıltı, Merve Sevin, Bekir Erdem Öz, Mutluhan Kasap.”

Dizinin yönetmenliğini M. Çağatay Tosun üstlenirken, senaryosu Barış Erdoğan ve İlker Arslan tarafından kaleme alınıyor.

“Kötü Kan”, bir gece kulübünün güvenlik müdürlüğünü yaparken tehlikeli bir mafya grubuyla başı derde giren eski polis memuru Kartal’ın yıllardır uzakta yaşayan çocuklarının yanına taşınmasıyla, bir yandan bulaştığı mafya batağından kurtulmaya çalışmasını, bir yandan da çocuklarına baba olabilmenin sınavını izleyici ile buluşturacak.

Aksiyon ve dramın iç içe geçtiği “Kötü Kan” sürükleyici hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.

Yeni sezonda NOW izleyicileriyle buluşacak olan dizi, güçlü oyuncu kadrosu, şaşırtıcı ve etkileyici senaryosuyla şimdiden büyük merak uyandırıyor.