Ana sayfa Dizi Haberleri Kral Çıplak ifadesi Yalancı dizisiyle anlam kazandı!

Kral Çıplak ifadesi Yalancı dizisiyle anlam kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında ilk 3 bölümü yayınlanan Yalancı dizisinin hayranları hikayeden çok memnun. Dizinin başarılı giden hikayesi izleyicilere yaşamın yalan üzerine kurulu olduğu gerçeğini bir kez daha hatırattı.

Adeta herkese ‘kral çıplak’ ifadesini bir kez daha kanıtlayan Yalancı dizisi izleyicileri, Deniz’in tacize uğradığı isyanı karşısında büyük şok yaşadı. Mehmet Emir’in yalan söylediğinin ortaya çıkması ve Deniz’in haklılığının gözükmesi dizideki düğümü çözdü.

Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci ikilisinin başrole ne kadar çok yakıştıkları da her geçen hafta daha da net ortaya çıkıyor. Yalancı konuşulması ve tartışılması gereken bir yapım olarak sosyal medyada da öne çıktı.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, dizinin hayatın yalan üzerine kurulu olduğu gerçeğini gösterdiğini ve konuşulması gereken bir yapım olduğunu yazdı.

Sina Koloğlu, yazısında diziyi överek şu ifadeleri kullandı:

“Deniz’in “Tacize uğradım” tekrarlarından sonra bir son bölüm geldi, öyle bir açıldı, öyle noktalara gitti ki dizi… Aldığı izlenme oranını bilmem. Bize sunulan yalan üzerinde çok etkileyici bir bölümdü. Yaşamın, yalan üzerine nasıl kurulduğunu öyle bir gösterdi ki…”