Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İbrahim Büyükak’tan yeni dizi kararı!

İbrahim Büyükak’tan yeni dizi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, sinema filmleri ile geniş bir hayran kitlesi kazandı. Geçen yıl başladığı ilk dizi projesinin Exxen’de yayınlanması ile bir kez daha dikkatleri çeken İbrahim Büyükak, yeni bir karar aldı.

İlginç Bazı Olaylar isimli dizinin Exxen’de beğenilmesinin ardından ünlü oyuncu, ikinci sezonu da çekmeye karar verdi. Tatilden dönen ve çalışmalara başladığını anlatan oyuncu, “Dizinin ikinci sezonunu yazıyoruz. Güzel bir ilgi gördü. Seyirci çok sevdi. İkincisini yapacağız” diye konuştu.

İlginç Bazı Olaylar isimli dizinin Exxen platformunda izlenme oranlarının çok iyi olduğunun altını çizen ünlü oyuncu, bu nedenle ikinci sezon kararı aldıklarını duyurdu.

Kasım ayının ortalarında sete çıkacaklarını anlatan İbrahim Büyükak, dizinin sevilmesinden çok memnun kaldığını ifade etti.

İbrahim Büyükak'tan yeni dizi kararı! 7

İbo, hayallerinin peşinden koşmayıp Bursa’da ailesinin yanında kalmaya devam etseydi nasıl bir hayatı olurdu? Nişanlısı tarafından terk edilen ve ailesiyle beraber yaşayan 37 yaşındaki İbo acaba ailesinin çizdiği yoldan mı gidecek, yoksa kendi yolunu mu çizecek?

Bu soruların yanıtlarını veren İlginç Bazı Olaylar, İbrahim Büyükak’ın kendi hayatını da düşünerek kaleme aldığı bir yapım oldu. Zafer Akgöz, Fesun Demirel, Meral Çetinkaya, Özgür Emre Yıldırım, Cemre Ebüzziya ve İdil Sivritepe’nin de oyuncu olarak yer aldığı dizi hem komedi hem de dram sahneleri ile dikkat çekti.