Ana sayfa Dizi Haberleri Kral Kaybederse dizisi olmadı, Kıvanç Tatlıtuğ için yeni bir dizi ihtimali daha var!

Kral Kaybederse dizisi olmadı, Kıvanç Tatlıtuğ için yeni bir dizi ihtimali daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un televizyon dizilerine dönmesini sabırsızlıkla bekleyen geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. Bu kitleyi aylardır heyecanlandıran proje Kral Kaybederse olmuştu.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan dizinin, yazarın diğer dizilerine gösterilen büyük ilgi düşünüldüğü zaman, patlama yapması bekleniyordu. Ancak Kıvanç Tatlıtuğ bir türlü senaryo çalışmaları tamamlanmadığı için bu projede rol almaktan vazgeçti. Ay Yapım tarafından da Aile isimli yeni dizi için başrol teklifi alan oyuncunun ne yapacağı henüz belirsizliğini koruyor.

Televizyon ekranına dönmeye istekli olduğu bilinen Kıvanç Tatlıtuğ’a bir dizi teklifinin daha gelme ihtimali bulunuyor. Daha önce ünlü oyuncunun rol aldığı Organize İşler isimli sinema filminin dizi versiyonu çekilecek. Yılmaz Erdoğan’ın senaryoyu çok geç tamamlaması nedeniyle neredeyse 1 yıldır konuşulan projede ilerleme sağlanmamıştı.

Senaryoyu tamamlamak için bir süredir kendisini evine kapatan Yılmaz Erdoğan, oyunculara göre karakter yazdığını daha önceden bir röportajında söylemişti. Yılmaz Erdoğan’ın dizide yer almasını istediği isimler ortaya çıkmaya başladı.

Bu isimler arasında Kıvanç Tatlıtuğ’un da bulunması hayranlarını memnun edecektir. Tatlıtuğ daha önce Organize İşler Sazan Sarmalı isimli sinema filminde yer almıştı. 2019 yılında gösterilen filmde çok da başarılı bir performans ortaya koyan oyuncunun, şimdi de dizi versiyonunda yer alma ihtimali bulunuyor.

Yılmaz Erdoğan’ın 8 bölüm olması beklenen ve Disney Plus’ta yayınlanacak olan Organize İşler dizisi için çok ünlü isimleri bir araya getireceği ve eski filmlerdeki bazı oyuncuların da dizi projesinde yer alacağı gelen haberler arasında.