Ana sayfa Sosyal Medya Sera Kutlubey’in yüzünde güller açıyor, bakın neden!..

Sera Kutlubey’in yüzünde güller açıyor, bakın neden!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı ‘Cemre’ karakteri ile popüler hale gelen oyuncu Sera Kutlubey, geçtiğimiz sezon İyilik dizisiyle Fox TV ekranında yeniden hayranları ile buluştu.

1997 doğumlu oyuncu geçtiğimiz günlerde 25 yaşına bastı. Sera Kutlubey doğum gününü sette kutladı. Mutluluğunu sosyal medyada hayranlarıyla da paylaşan oyuncu doğum günü de olsa işinin başında olduğunu dile getirdi.

Sera Kutlubey'in yüzünde güller açıyor, bakın neden!.. 9

Üzerinde fotoğrafı olan doğum günü pastasıyla poz veren Sera Kutlubey, “Bakınız yüzümde güller açıyor” paylaşımıyla hayranlarını mest etti.

 

Sera Kutlubey'in yüzünde güller açıyor, bakın neden!.. 10

Oyuncunun Zalim İstanbul dizisinde birlikte rol aldığı Mine Tugay’da instagram hesabında Sera Kutlubey’in doğum gününü bir paylaşımla kutladı. Tugay paylaşımına, “Benim prensesim, kardeşim doğmuş bugün. Hayat seni hep gülümsetsin” yazdı.

Sera Kutlubey'in yüzünde güller açıyor, bakın neden!.. 11

2016 yılından bu yana setlerde görmekte olduğumuz Sera Kutlubey, şimdiye kadar çeşitli dizilerde önemli tecrübeler elde etti. Babam ve Ailesi’nin yanı sıra İsimsizler dizisinde de rol alan Sera Kutlubey, 2019 ve 2020 yıllarında büyük beğeni toplayan Zalim İstanbul dizisiyle milyonlarca izleyicinin ilgisini çekmeyi başardı.

Hercai dizisinde ‘Azra’ olarak da kısa bir süre yer alan Sera Kutlubey dram rolleri ile yoluna devam ediyor. Geçen sezon 8 bölüm süren İyilik dizisinde ‘Damla’ karakterini canlandıran oyuncu, yeni dönemde de yine aynı rolüyle ekranda yer almaya başladı. Cuma akşamları yayınlanan İyilik dizisi, entrikanın ve aldatmanın öne çıktığı bir hikayeye sahip.