Ana sayfa Dizi Haberleri Kral Kaybederse’den Serenay Sarıkaya’ya teklif gitti mi? İşte çok ilginç iddia!

Kral Kaybederse’den Serenay Sarıkaya’ya teklif gitti mi? İşte çok ilginç iddia!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanacak Kral Kaybederse dizisiyle ilgili çok söylenti var. Ancak hiçbiriyle ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Diziyle ilgili olarak ortaya atılan son iddia Serenay Sarıkaya hakkında oldu.

Hala resmi bir açıklama yapılmasa da Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer alacağı söylenen Kral Kaybederse dizisiyle ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. OGM Pictures tarafından çekilecek diziyi herkes çok merak ediyor.

Diziyle ilgili son iddianın içerisinde ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya da var. Bu iddiaya göre Kral Kaybederse’de rol alması için Serenay Sarıkaya’ya teklif götürülmüş. Sarıkaya da teklife çok olumlu bakmış. Ancak güzel oyuncunun bölüm başına istediği ücret yapımcıları şaşkınlığa uğratmış. Serenay Sarıkaya’nın istediği ücrete yapım şirketinin ne yanıt verdiği bilinmiyor.

Kral Kaybederse’den Serenay Sarıkaya’ya teklif gitti mi? İşte çok ilginç iddia! 7

Kral Kaybederse dizisi için geçen hafta başarılı oyuncu Şeyma Korkmaz’a teklif götürüldüğü söylenmişti. Kuruluş Osman dizisinde rol alan oyuncunun canlandırdığı Mari karakterinin son bölümde ölmesi bu söylentiyi güçlendirmişti. Ancak resmi bir açıklama yapılmadı.

Şeyma Korkmaz, bir döneme damgasını vuran günlük dizi Beni Affet’de Feride karakteriyle kariyerinin en büyük çıkışını yapan Şeyma Korkmaz, Beni Affet dizisinin ardından özellikle Ortadoğu ve Arap dünyasında çok sevilen bir oyuncu haline gelmişti.

Kral Kaybederse’nin oyuncu kadrosu için çalışmalar büyük bir titizlikle devam ediyor. Kulislerdeki son bilgilere göre, Kenan karakteri için Kıvanç Tatlıtuğ ile masaya oturuldu ve oyuncu prensipte olumlu bakıyor. Fakat bir anlaşma ile ilgili konu net değil.