Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yiğit Kirazcı yeni teklifler arasında en özelini seçti!

Yiğit Kirazcı yeni teklifler arasında en özelini seçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yiğit Kirazcı, en son Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizide Yıldırım karakteri ile yer aldı. Hikayeden geçtiğimiz ay ayrılan oyuncu, birbirinden farklı teklifler almaya devam ediyor. Dizinin hikayesinde hala Yıldırım’ın ani ölümünün detayları sürerken, Yiğit Kirazcı ise çoktan yeni projesi için hazırlıklara başladı.

Aziz Nesin uyarlaması olan, hikayesini Tolga Örnek’in yazdığı Mucize Aynalar isimli sinema filminden gelen teklifi kabul eden Yiğit Kirazcı, yakında yeniden setlere dönüş yapacak.

Tolga Örnek dikkat çeken yapımlarıyla çok konuşulan bir isim. Devrim Arabaları, Kaybedenler Kulübü ve Senin Hikayen isimli sinema filmleri ile akıllarda kalan Tolga Örnek yeni projesine O3 Medya’nın yapımcılığında hazırlanıyor.

Filmin oyuncu kadrosunun da şekillenmeye başladığı ortaya çıktı. Yiğit Kirazcı’nıın yanı sıra, Çağlar Çorumlu ile Mert Denizmen’in de yer alacağı ortaya çıktı.

Aziz Nesin uyarlaması olduğu için hikayesi çok dikkat çekecek olan filmde Yiğit Kirazcı’yı Kerim rolünde izleyeceksiniz. Oyuncu yine yeteneklerini sergileyerek hayranlarını etkileyecektir.

1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2011 yılından bu yana projelerde yer alıyor. Güllerin Savaşı isimli dizideki Mert karakteri ile 2014 yılında iyi bir çıkış yapan Yiğit Kirazcı hem dizi hem de sinema sektörünün aranılan erkek oyuncularından birisi konumunda.