Ana sayfa Dizi Fragmanları Kurtlar Vadisi esintisi Ramo dizisinin üzerine çöktü!

Kurtlar Vadisi esintisi Ramo dizisinin üzerine çöktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Atilla Olgaç, Ramo dizisine geldi. Büyük patrona hayat veren Olgaç, bilindiği üzere Kurtlar Vadisi isimli fenomen dizide Kılıç karakteri ile akıllara yazılmıştı.

Olgaç, yıllar sonra yeniden bir mafya dizinde göründü. Oyuncunun gelişi Ramo dizisinde Kurtlar Vadisi esintisi de hissettirdi. Silahlar patır patır patlıyor ve figüranlar da peş peşe ölüyor. Dizinin 35. bölüm ön izleme görüntülerinin anlattığı bu… Atilla Olgaç’ın gelişi Kurtlar Vadisi esintisiyle birlikte oldu.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Özellikle de Ramo’nun büyük patronu nasıl etkileyeceğini merak edenler için ön izlemede bazı detaylar var.

“Ölüm kaçınılmaz bir sondur Ramo” sözleriyle dikkat çeken büyük patron, kendisini etkileyemeyen adamlarını tek tek vuruyor. “Seni öldürmemem için iyi bir sebep söyle Ramo” diyen büyük patronun karşısında bakalım Ramo ne yapacak?

Dizinin gittikçe daha da güzelleştiğini düşünen hayranlar sosyal medyada yaptıkları yorumlarda gelişmelerden ve gidişattan memnun olduklarını ifade ediyorlar.

İşte 5 Mart Cuma günü yayınlanacak olan Ramo dizisinin 35. bölümünden ön izleme görüntüleri: