Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Çok Bekledim dizisinde görünmez kaza bir ayrılık getirdi!

Seni Çok Bekledim dizisinde görünmez kaza bir ayrılık getirdi!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Seni Çok Bekledim dizisi, yüksek beklentiler ile yayın hayatına başlamış olsa da düşük gelen reytingleri nedeniyle beklentilerin tam olarak da gerçekleşmemesi ile dikkatleri çekti.

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hatırı sayılır bir izleyici kitlesi de oluştu.3’lü reytinglerle yoluna devam etmekte olan dizi cuma rekabetinde zorlanan yapımlardan birisi konumunda. Dizide yaşanan talihsiz bir kaza ise bir değişikliğe neden oldu.

Dizinin yönetmeni Şahin Altuğ sette bir kaza geçirdi. Yönetmen geçen hafta yaşanan bu kazanın ardından projeden ayrıldı. Yerine ise Yasemin Türkmenli’nin getirildiği duyuruldu. İlk 6 bölüm Şahin Altuğ’un çektiği bölümler, 7. bölüm itibari ise yeni yönetmen işi devralmış oldu.

Yapım şirketinden yapılan bilgilendirme şu şekilde: “Skala Yapım ve DNZ Film ortak yapımcılığında, Star’da her Cuma ekrana gelen dizimiz Seni Çok Bekledim’de yönetmen değişikliği yaşanmıştır.

Dizinin 6 bölüm boyunca yönetmenliğini üstlenen Şahin Altuğ, geçen hafta sette yaşanan talihsiz bir kaza sonrasında oluşan sağlık sorunları sebebiyle görevine devam edemeyeceğini bildirmiştir.

Dizimizin 7. bölümden itibaren yönetmenliğini, Yasemin Türkmenli yapacaktır.

Şahin Altuğ’a altı bölüm boyunca gösterdiği emek ve katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Skala Yapım”