Ana sayfa Dizi Haberleri Kurtlar Vadisi Pusu’nun Davut’u Can Gürzap’dan gelen haber çok üzdü!

Kurtlar Vadisi Pusu’nun Davut’u Can Gürzap’dan gelen haber çok üzdü!

tarafından ker_def

26 Mayıs 1944 İstanbul doğumlu olan Can Gürzap, Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Yüksek Bölümü mezunudur. London Central School of Speech and Drama bölümünü de bitirmiştir.

1970’li yıllarda başladığı oyuncluuk kariyerinde çok sayıda rolde yer alan Gürzap, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde 9 sezon boyunca Davut Tataroğlu karakterine hayat vermişti.

Başarılı oyuncu Sakarya’da geçirdiği trafik kazasıyla hayranlarını üzdü. 112 Acil Servis’in müdahale ettiği Gürzap, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Otomobilini Sapanca’da park ettikten sonra yolun karşısına geçerken Suriye uyruklu F.H.’nin kullandığı plakasız motosikletin çarptığı Gürzap yaralandı.

Yaşanan olay sonrası Sapanca Kaymakamı Ali Ada hastaneye gelerek yetkilerden bilgi aldı. Çıkışta açıklama yapan Ada, “Ünlü tiyatro sanatçısı Can Gürzap, Sapanca ilçesinde saat 22.45 sıralarında bir motosikletin çarpması sonucu yaralanmış ve Sapanca İlçe Devlet Hastanesine kaldırılmıştır. Daha sonra Gürzap Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledildi” dedi.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Davut'u Can Gürzap'dan gelen haber çok üzdü! 7

Kafa ve göğüs travması yaşayan oyuncunun hayati tehlikesinin olup olmadığı henüz belli değil.

Medcezir dizisinde Asım Şekip Kaya karakteriyle de tanınan Gürzap, son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Rüstem karakterine hayat vermişti.