Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman dizisi hayranlarının içini yakan, bir devri sonlandıran veda!

Kuruluş Osman dizisi hayranlarının içini yakan, bir devri sonlandıran veda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmaya devam eden Kuruluş Osman, bu sezon en son tatile çıkacak yapımlardan birisi. Sezon finalinin Temmuz başında yaşanması bekleniyor. Burak Özçivit de bunu doğrulamış ve yazın bir bölümünde çalışacaklarını söylemişti.

Kuruluş Osman yoluna emin adımlarla ve güçlü izleyici desteği ile devam eden bir avuç diziden birisi konumunda. Dün akşam 60. bölümü yayınlanan dizide bir devir kapandı… Diriliş Ertuğrul dizisinden Kuruluş Osman’a geçen çok az karakterden birisi de Bamsı Beyrek idi… Nurettin Sönmez tarafından canlandırılan karakterin hikayeye dönüşüne izleyiciler sezon başında çok sevinmişti. Ancak Bamsı Beyrek dönemi artık kapandı.

Nurettin Sönmez diziden ayrıldı.Bamsı Bey’in ölümü dizi hayranlarını derinden sarstı. Bir dizi hayranının şu yorumu dikkatleri çekti: “Gazilerin Serdar’ı Bamsı Beyrek gitti, koca bir tarih silindi.”

Büyük bir dönemin kapandığına işaret eden dizi hayranları, karaktere başarıyla hayat veren Nurettin Sönmez’e de teşekkür ettiler. Sosyal medyada, bir dizi hayranı şu sözleri yazdı:

“Nurettin Sönmez seni hiç unutmayacağız.Hiç oynamadın, yaşadın. Bizi de kendine hayran bıraktın. Bu sahnede zaten gözyaşları sel oldu. Ruhun Şad olsun Bamsı Beyrek.”

Yüreğinin yandığını belirten Kuruluş Osman hayranları, “Onun gibisi gelmez” diyerek de Bamsı Beyrek’in ardından gözyaşı döktü…

Kuruluş Osman dizisinin 61. yeni bölümü 2 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanacak. Yeni bölümden ilk fragman paylaşıldı. “Eğer ki intikamını almazsak işittiklerimiz bize haram olsun!” sözleri ile Bamsı Beyrek’in intikamının acı olacağına yönelik bir bilgi verildi.