Ana sayfa Sosyal Medya Duygusal diziler oyuncuları yoruyor mu? Taner Ölmez’den sonra Farah Zeynep Abdullah da benzer sebepten bıraktı!

Duygusal diziler oyuncuları yoruyor mu? Taner Ölmez’den sonra Farah Zeynep Abdullah da benzer sebepten bıraktı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT 1’de yayınlanan ve bu sezonun en sevilen dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı’nda İnci’yi canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılık haberi tüm izleyicileri şok etti. Ancak söylentiler bir oyuncunun daha diziden ayrılacağı yönünde…

Dizinin ilk bölümünden beri yer alan ve hikayenin en önemli karakterlerinden biri olan İnci’yi canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın, çok duygusal sahneler yüzünden yorulduğu ve bu yüzden ayrılmaya karar verdiği belirtiliyor.

Edinilen bilgiye göre dizi yakında birinci sezon finalini yapacak ve yeni sezonda Farah Zeynep Abdullah kadroda yer almayacak. Yine söylentilere göre Masumlar Apartmanı İnci’si kitapta olduğu gibi ailesini alıp Eskişehir’e taşınacak. Han ve İnci aşkı kötü sonla bitecek ve İnci’nin Masumlar Apartmanı’na veda edecek.

Duygusal diziler oyuncuları yoruyor mu? Taner Ölmez'den sonra Farah Zeynep Abdullah da benzer sebepten bıraktı! 5

Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılmak istemesinin sebebi duygusal sahnelerin üzerinde yarattığı yorgunluk. İşin ilginç yanı Mucize Doktor’da Ali Vefa’yı canlandıran Taner Ölmez de aynı gerekçeyle diziden ayrılmak istemiş ve bu istek dizinin sonunu getirmişti.

Mucize Doktor’da otizmli bir doktoru canlandıran Taner Ölmez, neredeyse dizinin tüm yükünü üzerinde taşıyordu. Ancak bu kadar yoğun tempo ve zor bir role Ölmez’in gücü yetmedi ve artık sürdüremeyeceğine karar verdi. Bu kadar zor ve duygusal bir rol oyuncuyu yormuştu.

Her iki oyuncunun da arka arkaya benzer sebeplerle projelerine son vermek istemesi dikkat çekici. Her iki oyuncu da duygusal yoğunluğu yüksek dizilerde rol alıyordu. Bu da akıllara böylesine ağır dizilerin oyuncuları yorup yormadığı sorusunu getiriyor.

Haliyle oyuncuların bu kararları izleyiciyi de çok üzüyor. Oyuncuların bu kararlarına saygı göstermek gerek. Ancak bu ayrılık kararlarının izleyiciyi üzdüğü de kesin.