Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman dizisinde büyük oyun kuruldu!

Kuruluş Osman dizisinde büyük oyun kuruldu!

tarafından ker_def

atv ekranında yayınlanan iki sezonunda reytinglerin zirvesinden inmeyen ve seyirciden büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’, üçüncü sezonuna 6 Ekim Çarşamba akşamı 20.00’de ekrana gelecek 65’inci bölümüyle başlıyor.

Yeni hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile sezona bomba gibi girecek ‘Kuruluş Osman’ sezon açılışında nefesleri kesmeye hazırlanıyor. Yayınlanan fragmanları ile tıklanma rekorları kıran, yeni karakterleri ile büyük merak uyandıran dizinin büyüyen hikayesinin yanı sıra çok konuşulacak yeniliklerinden biri de görkemli dekorları olacak.

ORHAN’IN DOĞUMU HERKESİ SEVİNCE BOĞUYOR

‘Kuruluş Osman’ın 65’inci bölümünde, Orhan’ın doğumu bütün Kayı Obası’nı ve bölgedeki Türkmenleri sevince boğmuştur. Osman Bey’in beyliği günden güne büyürken bölgedeki etkisi sonucunda düşmanları da büyümektedir.

Osman Bey’in yeni hamlesi sadece İnegöl Tekfuru Aya Nikola’nın değil; Harmankaya Tekfuru Mikhael Kosses ve Bilecik Tekfuru Rogatus Laskaris’in yanı sıra Bizans İmparatoru ve Katolik dünyasının da karşısına çıkmasına neden olur!

Öte yandan Osman Bey, Bala Hatun’un gebeliğini sır gibi saklarken, bu haber Malhun Hatun’a ulaşır. Malhun Hatun’un tepkisi iki hatun arasındaki ilişkiyi kökünden sarsacaktır.

Kuruluş Osman dizisinde büyük oyun kuruldu! 8

Harmankaya Tekfuru Mikhael Kosses karakteri ile Kuruluş Osman dizisine katılan Serhat Kılıç’ın yeni imajı çok dikkat çekti.

Diziye katılan bir başka ünlü isim ise Beni Affet ile parlayan Şeyma Korkmaz oldu. Oyuncu Mari isimli karaktere hayat verecek. İşte Şeyma Korkmaz’ın dizideki yeni imajı:

Kuruluş Osman dizisinde büyük oyun kuruldu! 9

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği dizi, atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.