Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman dizisinde büyük yemin!

Kuruluş Osman dizisinde büyük yemin!

tarafından ker_def

atv ekranında üçüncü sezonuna reyting rekorları kırarak başlayan ve izleyiciden büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’, 66’ncı bölümüyle 13 Ekim Çarşamba akşamı 20.00’de ekrana gelecek.

Yeni hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile sezona bomba gibi giren ‘Kuruluş Osman’, yeni karakterleri, kadroya katılan oyuncular, görkemli dekorlar ve büyüyen hikayesiyle izleyiciden tam not almıştı.

‘Kuruluş Osman’ın 66’ncı bölümünde, Osman Bey’in Ortodoks dünyasının önemli din adamlarından birini kaçırmasının ardından Bitinya’da sular bulanmıştır. Mihail Koses, Rogatus Laskaris ve Aya Nikola, ittifak kararı almalarına rağmen Papaz Gregor’u bulup ele geçirmek için ayrı ayrı planlar yapmaktadırlar.

OSMAN BEY KARAYEL’İN KATİLİNİ ARIYOR!

Çok sevdiği atı Karayel’in katledilmesi ile büyük şok yaşayan Osman Bey, katili bulmak için obada bilinçli bir güvenlik zaafiyeti oluşturarak zekice bir oyun kurar. Turgut Bey ise alplerini geri getireceğine dair söz veren Osman Bey’i sözünü tutamamış olmasına tepki gösterir.

BALA HATUN VE MALHUN HATUN KARŞI KARŞIYA!

Öte yandan Bala Hatun’un gebe olduğunu öğrenen Malhun Hatun, Bala Hatun’la iktidar mücadelesine girişir! Bala Hatun’un “Bu obanın baş hatunu benim” çıkışıyla gerilim yükselirken, iki hatunun çatışması oba halkını da etkiler.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği dizi, atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.