Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde yaşlanmak istemiyorum! Şevval Sam’dan ince bir final mesajı!

Yasak Elma dizisinde yaşlanmak istemiyorum! Şevval Sam’dan ince bir final mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Ender karakterini canlandıran Şeval Sam, aynı zamanda konserleriyle de gündemde yer alıyor. Kuruçeşme’de hayranlarının karşısına çıkan oyuncu bir hayli heyecanlıydı. Yaza veda konseri verdiğini belirten Şevval Sam, kötü havaya rağmen hayranlarının destek vermesinden çok memnun olduğunu söyledi.

Sahneye çıkmayı pandemi nedeniyle çok özlediğini belirten Sam, “Bizim için bir beslenme kaynağı. Sanatınızı icra ettiğiniz mecra sizin hayattan beslenme kaynağınız. İnsan ruhunda açlık ve susuzluk hissediyor insan. Tekrar o duygu ile temas etmek bizi iyileştiren bir şey” diye konuştu. Yasak Elma dizisi ile ilgili soru üzerine, “Şaşırtıcı bir şekilde devam ediyor” ifadesini kullanan Şevval Sam, diziye gösterilen ilgiden memnun.

Yasak Elma’nın dördüncü sezonda final yapabileceği konuşuluyordu. Ancak Şevval Sam, izleyiciler çok talep edince beşinci sezonu yapmaya karar verdiklerini de söylemişti.

Oyuncu, Yasak Elma dizisinin gerçekliğini tüm samimiyeti ile şu şekilde anlattı:

“İnsanlar tabii ki pandeminin ağırlığını üzerlerinde hissediyorlar. Bizim dizideki her şeyin olabilirliği, o renkler, o absürt komedi hali insanların gerçeklerin hafif hissetmesini sağlıyor. Dizi çok eğlendiriyor. Bazı karakterleri abartıyoruz ama hayatın da bir parçası var içinde. Bazen hayatta öyle şeyler oluyor ki, dizide olduğunda ‘yok artık’ diyorsunuz. Abartı dediğiniz bir sürü şey hayatta daha sert de gelişebiliyor. Burası biraz daha hayal dünyası. Bu dünyada olmaması gereken ne varsa onun parodisini yapıyoruz. İzleyicilerimize çok teşekkür ediyoruz, geçen hafta birinci olduk.”

Yasak Elma dizisine yeni isimler de katıldı. Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz başrolde yer almaya başladı. Şevval Sam yeni karakterlerin yeni enerjiler oluşturduğunu ve izleyicinin de bundan memnun olduğunu belirtti.

Yasak Elma dizisinin bu sezon sonunda bitebileceğini ifade eden Şevval Sam, artık sıkılmaya başladığı hissiyatını verdi. Dizinin beşinci sezon sonunda bitme ihtimalinin olduğunu ilk kez ünlü oyuncu ifade etti.

“Ben Yasak Elma’da yaşlanmak istemiyorum” diye konuşan Şevval Sam, hem diziyi hem de ekip arkadaşlarını çok sevdiğini de dile getirdi.

Keyifli bir şekilde çalıştıklarını anlatan ünlü oyuncu, bu meslekte daha öğrenecek çok şey olduğunu da sözlerine ekledi.